Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Νέο χειρόφρενο στα λεωφορεία Τετάρτη και Παρασκευή




Δεν το βάζουν κάτω οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία που αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέες πεντάωρες στάσεις εργασίας την Τετάρτη και την Παρασκευή.

Εν μέσω εξελίξεων στο Συνδικαλιστικό κίνημα, μετά την παραίτηση του προέδρου των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ, Νίκου Κουλουμπαρίτση, συνεδριάζει αύριο η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες, προκειμένου να πάρουν αποφάσεις για την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους.

Στη συνεδρίαση αυτή δεν είναι σίγουρο ότι θα συμμετάσχουν οι συνδικαλιστές από την ΕΘΕΛ- ΟΑΣΑ, καθώς θα πρέπει οι εργαζόμενοι να εκλέξουν νέο πρόεδρο που θα εκπροσωπεί τους εργαζόμενους.

Σήμερα έγινε μια προσπάθεια να συνεδριάσουν τα Σωματεία της ΕΘΕΛ στο Ρέντη, με απούσα την ΠΑΣΚΕ και πήραν αποφάσεις για νέες στάσεις εργασίας την Τετάρτη και την Παρασκευή από τις 11 το πρωί έως τις 4.30 το απόγευμα.

Οι κινητοποιήσεις όμως αυτές είναι στον αέρα γιατί η ΠΑΣΚΕ κατήγγειλε ότι η διαδικασία δεν ήταν σύννομη με το καταστατικό.

Στο μεταξύ, σε κοινή ανακοίνωσή τους όλα τα σωματεία των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες αφήνουν αιχμές κατά Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, για τον τρόπο με τον οποίο καλύπτουν το ρεπορτάζ στον τομέα αυτό και κυρίως για τις στάσεις εργασίας που εξαγγέλλουν τα Μέσα Ενημέρωσης, χωρίς προηγουμένως να επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες επίσημα από τους αρμόδιους Συνδικαλιστικούς φορείς.
newsit

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

    Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...