Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Στο 7,5% η διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Στις 7,5 μονάδες έχει διαμορφωθεί η διαφορά στην απήχηση του κυβερνώντος κόμματος από εκείνη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας PUBLIC ISSUE, που δημοσιεύει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα «Η Καθημερινή».
 
Ειδικότερα, στην ερώτηση περί «εκλογικής επιρροής των πολιτικών κομμάτων», χίλια και πλέον άτομα, που συμμετέχουν στη δημοσκόπηση, δίνουν την πρωτιά στο ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 38% και ακολουθούν η ΝΔ με 30,5%, το ΚΚΕ με 10,5%, το ΛΑΟΣ με 6%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 4,6%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 3%, η Δημοκρατική Αριστερά με 2,5% και η Δημοκρατική Συμμαχία με 2%.

Οι Έλληνες εμφανίζονται ανασφαλείς σε ό,τι αφορά τις σκέψεις τους για τα επόμενα χρόνια, καθώς 83 στους 100 δηλώνουν ότι δεν αισθάνονται σιγουριά, ενώ για την προσωπική τους οικονομική κατάσταση, 57 στους 100 εκτιμούν ότι θα επιδεινωθεί, σε αντίθεση με 35, που θεωρούν ότι θα παραμείνει η ίδια ή δεν διατυπώνουν γνώμη.

Για, δε, το ενδεχόμενο των εκλογών, οι μισοί από τους ερωτώμενους εκτιμούν ότι μάλλον θα γίνουν, παρότι σε ποσοστό 73% δεν το κρίνουν αναγκαίο.
newscode

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...