Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΠΑΟ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 33-29


ΠΑΟ-Μπαρτσελόνα 33-29 (2η περίοδος)O Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ και φιλοδοξεί...
να πάρει κεφάλι στην προημιτελική σειρά της Ευρωλίγκας με σύμμαχο περίπου 20.000 οπαδούς του. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr. «Αμφισβήτηση; Παραμένουμε μεγάλη ομάδα», δηλώνει ο Διαμαντίδης στο match programme.

Πρώτη περίοδος: Ο Παναθηναϊκός άρχισε με πεντάδα τους Διαμαντίδη, Καλάθη, Σάτο, Βουγιούκα και Τσαρτσαρή, με τον τελευταίο να είναι το μοναδικό νέο πρόσωπο (αντί του Φώτση) σε σχέση με τον τρόπο που ξεκινούσαν οι «πράσινοι» στη Βαρκελώνη. Οι Καταλανοί παρέταξαν τους Ρούμπιο, Ναβάρο, Άντερσον,. Βάσκεθ και Λόρμπεκ. Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς με την ώθηση 20.000 φίλων τους μπήκαν ιδανικά στο ματς. Τα δύο γρήγορα φάουλ του Βουγιούκα έριξαν στη μάχη τον Μπατίστ, ο οποίος με δύο εντυπωσιακά καρφώματα, αλλά και τη συνδρομή ενός τριπόντου του Τσαρτσαρή απέφεραν ένα 7-0, που οδήγησε στο 11-4 στα μέσα της περιόδου. Το τάιμ άουτ του Τσάβι Πασκουάλ βοήθησε την «Μπάρτσα» να βελτιώσει την άμυνά της και κρατώντας τον Παναθηναϊκό χωρίς σκορ για τεσσεράμισι λεπτά να μειώσει στον πόντο (11-10) με οδηγό τον Άντερσον. Οι «πράσινοι» αντέδρασαν φτάνοντας στο +6 με τρίποντο του Φώτση και σουτ του Καλάθη (16-10), αλλά ένα απίθανο τρίποντο του Λάκοβιτς πάνω σε άμυνα στην εκπνοή έγραψε τον επίλογο του δεκαλέπτου (16-13).

Δεκάλεπτα: 16-13, 33-29,

Παναθηναϊκός (Ζέλικο Ομπράντοβιτς): Τέπιτς, Μάριτς, Περπέρογλου, Μπατίστ, Φώτσης, Σάτο, Νίκολας, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Βουγιούκας, Καλάθης, Καϊμακόγλου.

Μπαρτσελόνα (Τσάβι Πασκουάλ): Σάδα, Ρούμπιο, Λάκοβιτς, Ναβάρο, Πέροβιτς, Βάσκεθ, Ινγκλς, Εντόνγκ, Μόρις, Λόρμπεκ, Άντερσον, Γκριμάου.

Διαιτητές: Γκρεγκόρζ Ζιεμπλίτσκι (Πολωνία), Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία).

Λίγο πριν το τζάμπολ

21:30- Στο γήπεδο και ο Τζιμπρίλ Σισέ μαζί με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Λίγο αργότερα φτάνουν και οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Σεντρίκ Καντέ.

21:15- Μισή ώρα απομένει για το τζάμπολ και το κλειστό του ΟΑΚΑ είναι ήδη σχεδόν κατάμεστο, ενώ η ατμόσφαιρα είναι εκρηκτική.

20:50- Περίπου 20 οπαδοί της Μπαρτσελόνα βρίσκονται σε μία γωνιά του ΟΑΚΑ υπό την προστασία αρκετών ανδρών των ΜΑΤ.

20:25- Αποθέωση για τον Ντρου Νίκολας και τον Νικ Καλάθη, που είναι οι πρώτοι παίκτες του Παναθηναϊκού που εμφανίζονται στο παρκέ.

20:15- Χουάν Κάρλος Ναβάρο και Γιάκα Λάκοβιτς εμφανίζονται πρώτοι από πλευράς Μπαρτσελόνα στο παρκέ και αποδοκιμάζονται έντονα από τους περίπου 1.000 πράσινους που είναι ήδη στις κερκίδες.
24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...