Πέθανε 35χρονη από το ΚΕΠΕΠ Λεχαινών


Ένα ακόμη άτομο – τρόφιμος του ΚΕΠΕΠ Λεχαινών «έσβησε» στο νοσοκομείο του Πύργου όπου είχε μεταφερθεί από τις 28 Φεβρουαρίου, έπειτα από αναπνευστική λοίμωξη. 
Πρόκειται για μια νεαρή γυναίκα 35 ετών, η οποία τα τελευταία χρόνια νοσηλευόταν στο ίδρυμα των Λεχαινών.

Πριν από ένα μήνα η 35χρονη παρουσίασε υψηλό πυρετό και από τότε άρχισε η μεγάλη περιπέτεια της υγείας της. Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου μετά τη διάγνωση οι γιατροί συνέστησαν την μεταφορά της στο Ρίο. Από εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, καθώς εκεί βρέθηκε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μετά από νοσηλεία ορισμένων ημερών και αφού η κατάσταση της υγείας της είχε βελτιωθεί, πήρε εξιτήριο από το Αγρίνιο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Πύργου. Ενώ όλα έδειχναν ότι θα ξεπερνούσε το πρόβλημα, παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση το πρωί της Τετάρτης με αποτέλεσμα να αφήσει μια μέρα αργότερα την τελευταία της πνοή. Για τον εντοπισμό των αιτιών θανάτου διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Αξίζει να τονιστεί ότι στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών από το 1998 μέχρι σήμερα έχουν σημειωθεί πάνω από τριάντα θάνατοι τροφίμων, κάποιοι εκ των οποίων απασχόλησαν και τα μέσα ενημέρωσης για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθαν.
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ