Aπό ουίσκι μέχρι βάρκα...


Στις δύσκολες μέρες που ζούμε δεν θα μας εξέπληττε αν κάποιος "μπούκαρε" σε σούπερ μάρκετ για να κλέψει τρόφιμα. Αλλά για να κλέψει οκτώ μπουκάλια ουίσκι; Tόσο χάλια έχουν γίνει τα πράγματα που κάποιοι άρχισαν να πίνουν για να ξεχάσουν...
Στην Αμαλιάδα ένας υπήκοος Γεωργίας πήγε σε σούπερ μάρκετ, πήρε από το ράφι οκτώ φιάλες ουίσκι και πήρε το δρόμο της εξόδου χωρίς να περάσει από το ταμείο. Όμως για κακή του τύχη λίγο παρακάτω τον "τσίμπησαν" οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Στον Πύργο, ιδιοκτήτης καφετέριας άφησε στην ταμειακή μηχανή τις εισπράξεις. Και οι διαρρήκτες μπήκαν από την πίσω πόρτα και έφυγαν κατά 1.900 ευρώ πλουσιότεροι.

Στο Βαρθολομιό οι διαρρήκτες μπήκαν σε ψιλικατζίδικο τα ξημερώματα, όχι γιατί τους τελείωσαν οι τσίχλες και τα τσιγάρα, αλλά για να πάρουν μερικά "ψιλά": Τριακόσια ευρώ από συρτάρι και μην τους είδατε.

Σε χωριό της Πηνείας ο κλέφτης παραβίασε το παράθυρο αυτοκινήτου και πήρε ένα radio-cd αξίας 100 ευρώ, δέκα cd αξίας 50 ευρώ και 150 ευρώ που βρήκε στο αυτοκίνητο.

Στα Καβάσιλα οι διαρρήκτες παραβίασαν το προστατευτικό ρολό ασφαλείας και έσπασαν την τζαμαρία, προκαλώντας έτσι φθορές 1.000 ευρώ και όλα αυτά για να πάρουν 70 ευρώ... Δεν ξέρουμε αν ήταν "κινηματογραφική" η διάρρηξη, αλλά μοιάζει με άλλες που έχει κάνει το τελευταίο δεκαπενθήμερο η ίδια σπείρα.

Τέλος, ποιος είπε ότι οι κλέφτες δεν έχουν χόμπι; Λάτρεις της θάλασσας πρέπει να ήταν αυτοί που έκλεψαν ολόκληρη βάρκα από την παραλία Βαρθολομιού...
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ