Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Η κρίσιμη σύσκεψη για το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας


Υπό την προεδρία του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Μαγκριώτη, θα γίνει η αυριανή κρίσιμη σύσκεψη στην Αθήνα για το μέλλον του πολιτικού αεροδρομίου Ανδραβίδας και την εξέλιξη της Ολυμπίας οδού.
Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων Τάσος Αποστολόπουλος, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ιωάννης Οικονομίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας, βουλευτές της Περιφέρειας, ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ και δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης κ.α.

Κύκλοι του υπουργείου Υποδομών έχουν φροντίσει να διαρρεύσουν αόριστες «πληροφορίες» ότι η στάση της κυβέρνησης θα είναι αρνητική για το αεροδρόμιο Ανδραβίδας, ωστόσο μεγάλο μερίδιο στην τελική έκβαση της σύσκεψης θα έχει η στάση των φορέων της Ηλείας. Αν η στάση των Ηλείων είναι χλιαρή και στοιχισμένη στη «θολή» γραμμή της Περιφέρειας, είναι πολύ πιθανό να μπει «ταφόπλακα» στις πολύχρονες προσπάθειες για επαναλειτουργία του πολιτικού αεροδρομίου Ανδραβίδας και στην προοπτική ανάπτυξης της Ηλείας.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στο υπουργείο Υποδομών.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...