Στο κατώφλι του «Βικελίδης» o Τσιώλης



Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η συνάντηση του... προέδρου της ΠΑΕ Άρης Θανάση Αθανασιάδη με τον Σάκη Τσιώλη και υπήρξε συμφωνία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Αίσιο τέλος είχε η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης Θανάση Αθανασιάδη με τον Σάκη Τσιώλη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Άρη από τώρα.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ο ισχυρός άντρας της διοίκησης των «κιτρίνων» παρουσίασε στον Θεσσαλό τεχνικό όλο το πλάνο της ομάδος κάτι το οποίο άφησε πολύ καλή εντύπωση στον 51χρονο τεχνικό και οι δύο άντρες συμφώνησαν να ξεκινήσει η συνεργασία τους, η οποία αναμένεται να είναι διάρκειας περίπου ενάμιση χρόνου.

Η συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημως το πρωί της Πέμπτης (10/3,) ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι η αυριανή προπόνηση ήταν προγραμματισμένη το πρωί στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, αλλά θα γίνει τελικά το απόγευμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στην οποία αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών και ο κ. Τσιώλης.

onsports.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ