Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Τσάμπιονς Λιγκ: Πολλά γκολ στο Λονδινο


http://www.bettv.gr/media/k2/items/cache/3da7a916ed0a1c313246b545114e968c_L.jpg
Είναι ο αγώνας που κλέβει την παράσταση σήμερα αφού τα αστέρια που θα «φωτίσουν» με τη λάμψη τους...
το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» είναι πολλά και η ποιότητα περισσεύει. Η αναμέτρηση μεταξύ της Τότεναμ και της Μίλαν για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ κόβει την ανάσα…

Στο πρώτο παιχνίδι η Μίλαν δεν κατάφερε σε καμία στιγμή να αποδείξει πως δίκαια είχε τον ρόλο του φαβορί πριν από την σέντρα. Ο Χάρι Ρέντναπ είχε στήσει την Τότεναμ με τέτοιο τρόπο που το «Σαν Σίρο» δεν φόβιζε. Το αντίθετο μάλιστα. Όσο περνούσε η ώρα τα «σπιρούνια» ανέβαζαν την απόδοση τους και ο Αλέγκρι δεν έβρισκε λύσεις για να αλλάξει την κατάσταση. Λύση βρήκε ο έμπειρος Άγγλος τεχνικός που είδε τον Κράουτς να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την ασίστ του Λένον και να διαμορφώνει το τελικό 1-0 στο Μιλάνο.

Τότεναμ: Οι φίλοι της Τότεναμ περίμεναν τόσα χρόνια για να πάρουν μέρος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και οι παίκτες του Ρέντναπ έχουν βαλθεί φέτος να τους αποζημιώσουν για την αναμονή. Η σπουδαία νίκη μέσα στην έδρα της Μίλαν κατέδειξε με τον καλύτερο τρόπο την δυναμική του συλλόγου από το Βόρειο Λονδίνο.

Με πολύ καλή συνοχή και αλληλοκάλυψη που θα ζήλευαν οι κορυφαίες ομάδες του πλανήτη κατάφερε να αλώσει το «Σαν Σίρο» και τώρα υποδέχεται τους «ροσονέρο» με τον αέρα του φαβορί. Αν ο Ρέντναπ είχε στη διάθεση του και τον Γκάρεθ Μπέιλ θα μιλάγαμε διαφορετικά.

Όπως φαίνεται όμως ο Ουαλός σταρ δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του καθώς στην επάνοδο του στα γήπεδα στον Κυριακάτικο αγώνα με την Γουλβς (3-3) αποχώρησε εκ νέου με ενοχλήσεις και η συμμετοχή του έγινε εξαιρετικά αμφίβολη. Μαζί του είναι αμφίβολος και ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ που δεν αγωνίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια των λονδρέζων προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος σήμερα.

Εκτός αποστολής οι αμυντικοί Τσόρλουκα,Γούντγκεϊτ και Κινγκ λόγω τραυματισμών. Ο Κροάτης πλάγιος μπακ τραυματίστηκε στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων έπειτα από δολοφονικό τάκλιν του Φλαμινί που στην συνέχεια της φάσης ζήτησε και τα ρέστα από τον παίκτη των «σπιρουνιών» που σφάδαζε στους πόνους. Απών θα είναι και ο Χάντλστοουν αλλά επιστρέφει στον χώρο του κέντρου ο Τζίνας που εξέτισε.

Μίλαν: Μέσα σε λίγες μέρες παίζει όλη την χρονιά. Στις εγχώριες υποχρεώσεις της πάντως έκανε το καθήκον της και πέρασε νικηφόρα (1-0) από το Τορίνο. Η σπουδαία νίκη επί της Γιουβέντους την κράτησε στην πρώτη θέση του Καμπιονάτο και σε απόσταση ασφαλείας από την δεύτερη Ίντερ. Σκόρερ του «χρυσού» γκολ ήταν ο αρχηγός των «ροσονέρι» Τζενάρο Γκατούζο- είχε να σκοράρει από το 2008- που ως γνωστόν είχε το επεισόδιο με τον Τζο Τζόρνταν και τιμωρήθηκε με πέντε αγωνιστικές από την ΟΥΕΦΑ.

Πάντως ο ιδιόρρυθμος αμυντικός μέσος της Μίλαν προσέφερε το καλύτερο «τονωτικό» στους συμπαίκτες του που θα ταξιδεύσουν στο Λονδίνο για να πάρουν την πρόκριση σε πείσμα όσων τους έχουν ήδη ξεγραμμένους. Η πρόσφατη δήλωση του Γκατούζο περί φανέλας και ιστορίας ήχησε άσχημα στα αυτιά των «σπιρουνιών» αλλά δεν έχει και άδικο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το απουσιολόγιο του Αλέγκρι είναι γεμάτο από παίκτες και ο καταρτισμός της καλύτερης δυνατής ενδεκάδας- ειδικά στα χαφ- είναι ένας γρίφος που ο Ιταλός τεχνικός καλείται να λύσει. Πέρα από τον τιμωρημένο Γκατούζο στο Λονδίνο δεν ταξίδευσαν οι μέσοι Πίρλο, και Αμπροζίνι ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει –αν και πήγε στην αγγλική πρωτεύουσα- ο Μπόατενγκ. Τέλος οι Εμάνουελσον, Φαν Μπόμελ και Κασάνο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής και αποκλείστηκαν.

Στο ψαχνό: Αν θέλει να ελπίζει σε κάτι η Μίλαν πρέπει να σκοράρει. Η Τότεναμ είναι ομάδα που στην έδρα της παίζει πάντα επιθετικά οπότε over 2.5 γκολ (1.93). Μόνο στην 10bet.

bettv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...