Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Η Ασφάλεια γνωρίζει τον άγριο εκτελεστή του Ρέντη!


Ένας ψηλός, ευτραφής και αξύριστος κακοποιός, ομογενής από τη Ρωσία, φαίνεται πως … είναι ο άνθρωπος που έκοψε το νήμα της ζωής των δύο νεαρών αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με ριπές από το φονικό του Καλάσνικοφ.


Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», αυτόπτες μάρτυρες ληστείας της αδίστακτης συμμορίας, αλλά και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που πήραν μέρος στην αιματηρή συμπλοκή στου Ρέντη, αναγνώρισαν στις φωτογραφίες της Σήμανσης τον σκληρό κακοποιό, ο οποίος δεν δίστασε να εκτελέσει δύο νέους ανθρώπους που μπήκαν στην αστυνομία με το όνειρο της συνεισφοράς στον πολίτη. Στην ίδια συμμορία φέρεται να συμμετέχει και ένας Ελληνας, γνωστός στον υπόκοσμο από τον τόπο καταγωγής του, μια μεγάλη πόλη της Πελοποννήσου.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ομογενής από τη Ρωσία έχει σχέση με τους (επίσης) μακελάρηδες του Βύρωνα, καθώς πλαισιώνει τη συμμορία του με δύο σεσημασμένους Αλβανούς, οι οποίοι είναι το ίδιο επικίνδυνοι με τον αξύριστο οπλοφόρο.
Στην Ασφάλεια εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο οι δύο Αλβανοί κακοποιοί να είναι οι δύο καταζητούμενοι από τη σκληρή συμμορία με τα Καλάσνικοφ που είχε προκαλέσει το μακελειό στον Βύρωνα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας αθώος πολίτης, ο οποίος βρέθηκε ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά μεταξύ των αστυνομικών και των κακοποιών. Τότε συνελήφθησαν δύο μέλη της συμμορίας, ενώ οι άλλοι δύο αναζητούνται.


Η φονική τετράδα που προκάλεσε το μακελειό στην περιοχή του Ρέντη έχει έλθει άλλες δύο φορές αντιμέτωπη με αστυνομικούς και δεν έχει διστάσει να ανοίξει πυρ εναντίον των ανθρώπων του νόμου. Η ληστεία που σηματοδότησε για την Ασφάλεια τον προσανατολισμό των ερευνών, είναι εκείνη σε τράπεζα της Πεύκης, δέκα ημέρες πριν από την




αιματηρή συμπλοκή στου Ρέντη.


Τότε οι ληστές είχαν σπάσει τον πλαϊνό υαλοπίνακα της τράπεζας με βαριοπούλα, μπήκαν στο εσωτερικό και με την απειλή ενός αυτόματου Καλάσνικοφ άρπαξαν πάνω από 20.000 ευρώ και διέφυγαν από την περιοχή με αυτοκίνητο, το οποίο επίσης είχε κλαπεί από την έκθεση στη Νέα Ερυθραία.


Λίγη ώρα μετά περιπολία αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είχε εντοπίσει το ύποπτο αυτοκίνητο να κινείται στην περιοχή του Μενιδίου. Το όχημα με τους ληστές καταδιώχτηκε από τους μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μέχρι που μπήκε σε ερημικό δρόμο. Εκεί, ο συνοδηγός κατέβηκε ξαφνικά από το αυτοκίνητο και άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών με Καλάσνικοφ, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει κανέναν από τους διώκτες του. Βέβαια, αυτή η ενέργεια είχε ως αποτέλεσμα να ξεφύγουν οι δράστες της συμπλοκής.


Οι μαρτυρίες υπαλλήλων, αλλά και πελατών της τράπεζας, μαζί με τις καταθέσεις των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συμπίπτουν με τις καταθέσεις τόσο του ιδιοκτήτη του περιπτέρου τον οποίο λήστεψαν οι οπλοφόροι πριν δολοφονήσουν τους δύο αστυνομικούς, όσο και με τις καταθέσεις των αστυνομικών που ήταν παρόντες στη δολοφονική ενέδρα, στην οδό Παλαιολόγου, στου Ρέντη.


Και στις δύο περιπτώσεις, δηλαδή, οι μάρτυρες κάνουν λόγο για έναν ψηλό, ευτραφή και αξύριστο άνδρα, με προφορά που παραπέμπει σε ομογενή από τη Ρωσία. Ετσι, το βάρος των ερευνών των αστυνομικών έχει επικεντρωθεί στον εντοπισμό του συγκεκριμένου κακοποιού, που εξελίσσεται σε κινούμενη δολοφονική μηχανή.


Οι ληστείες και η συμπλοκή με θύμα έναν πολίτη


Οι μακελάρηδες του Βύρωνα, οι συνεργάτες του αδίστακτου δολοφόνου που άδειασε το Καλάσνικοφ πάνω στους δύο νεαρούς αστυνομικούς, είχαν προκαλέσει τον Φεβρουάριο του 2010 σοκ στο πανελλήνιο, όταν σε συμπλοκή της συμμορίας τους με άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε νεκρός από τις σφαίρες τους ένας αθώος πολίτης, ένας βιοπαλαιστής που βρέθηκε σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.


Η συμμορία αποτελούνταν από τέσσερις άντρες και μία γυναίκα. Ολοι οι άντρες είναι αλβανικής καταγωγής, ενώ η γυναίκα Ρουμάνα. Πρόκειται για αδίστακτους κακοποιούς που είχαν πραγματοποιήσει δεκάδες ληστείες, ενώ όταν τους έκλειναν τον δρόμο αστυνομικοί, δεν δίσταζαν να τους πυροβολούν με Καλάσνικοφ.


Στις 17/02/10 στο Μαρούσι οι συγκεκριμένοι κακοποιοί είχαν ακινητοποιήσει δύο αστυνομικούς που προσπάθησαν να τους ελέγξουν μετά από καταγγελία για κλοπή αυτοκινήτου.


Ακολούθησε καταδίωξη, αλλά οι αστυνομικοί τους έχασαν στη λεωφόρο Κηφισίας. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ομάδα έμπειρων αστυνομικών είχε στήσει ενέδρα στους δύο επικίνδυνους κακοποιούς στην οδό Ζωοδόχου Πηγής στον Βύρωνα, προκειμένου να τους συλλάβουν αφού είχαν πληροφορίες ότι έμεναν στην περιοχή.


Οι δύο αρχηγοί της συμμορίας, Σαντέρ Πεμάι και Μάριαν Κόλλα, μόλις αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και πήραν θέση μάχης μέσα σε αρτοποιείο, ρίχνοντας εναντίον των αστυνομικών έξι χειροβομβίδες, προκαλώντας πανικό σε αθώους πολίτες και τραυματίζοντας ελαφρά δύο αστυνομικούς. Ακολούθησε καταιγισμός πυρών και από τις δύο πλευρές, καθώς οι αστυνομικοί είχαν προλάβει να πάρουν θέση άμυνας.


Δυστυχώς, από τα διασταυρούμενα πυρά είχε πέσει νεκρός ένας 25χρονος υδραυλικός, πατέρας ενός παιδιού, που είχε την ατυχία να βρίσκεται σε λάθος σημείο. Τελικά, οι δύο σκληροί κακοποιοί είχαν συλληφθεί από τους αστυνομικούς, ενώ οι δύο συνεργοί τους κατάφεραν να διαφύγουν από διαμέρισμα της περιοχής το οποίο χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετο. Αυτούς τους δύο αναζητά πλέον επισταμένως η Ασφάλεια Αττικής, καθώς εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να έχουν πάρει μέρος και στο μακελειό του Ρέντη.

http://www.pireasnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...