Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Πτυχία με το αστέρι της Βεργίνας στην ΠΓΔΜ


Πτυχία με το αστέρι της Βεργίνας στην ΠΓΔΜΕνώ η προσφυγή κατά της Ελλάδας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης... εισέρχεται στην τελική της φάση, με τους Σκοπιανούς να επιχειρούν να αποδείξουν ότι η Ελλάδα παραβίασε την Ενδιάμεση Συμφωνία, έρχεται στο φως η είδηση πως το αστέρι της Βεργίνας απεικονίζεται σε κρατικά πανεπιστημιακά πτυχία της ΠΓΔΜ.
 
Το θέμα ανέδειξε ο ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός των Σκοπίων "Α1", ο οποίος σχολίασε ότι η ενέργεια αυτή προκαλεί έκπληξη και μπορεί να λειτουργήσει εις βάρος της χώρας.
 
Το αστέρι της Βεργίνας απεικονίζεται και στις τέσσερις γωνίες των πτυχίων των απόφοιτων του πανεπιστημίου της πόλης του Στιπ, το οποίο ιδρύθηκε το 2007.
 
Εκπρόσωπος του πανεπιστημίου ανέφερε ότι την απόφαση για την απεικόνιση του αστεριού της Βεργίνας έλαβε η πρυτανεία του εν λόγω πανεπιστημίου και ότι το σύμβολο αυτό βρίσκεται σε εικόνα με την Παναγία, σε εκκλησία της πόλης.
 
"Πρώτη φορά ακούω γι' αυτό το πράγμα. Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται για αίτημα ή απόφαση της κυβέρνησης. Αν όντως είναι έτσι, τότε πιθανότατα πρόκειται για απόφαση του ίδιου του πανεπιστημίου", δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Νίκολα Γκρούεφσκι.
 
24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...