Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

«Νίκες παντού μέχρι την Κροατία!»


«Νίκες παντού μέχρι την Κροατία!»Την σπουδαιότητα της νίκης στο επερχόμενο ματς της ...Εθνικής Ελλάδας στη Μάλτα υπογράμμισε ο Κώστας Χαλκιάς
Ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ επεσήμανε, μετά το τέλος της σημερινής (22/3) προπόνησης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ότι αν η Εθνική μας χάσει βαθμούς στη Μάλτα, δύσκολα θα τους... βρει κάπου αλλού!
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χαλκιά:

«Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Μάλτα ουσιαστικά άρχισε από χθες.
 
Όσοι έχουμε παίξει ποδόσφαιρο γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι ο στόχος μας. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Βασικός μας στόχος όπως έχουμε ξαναπεί είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το ντέρμπι με την Κροατία. Πριν φτάσουμε εκεί πρέπει να έχουμε πάρει τους απαραίτητους βαθμούς με ομάδες που είναι υποδεέστερες.

Η Μάλτα έχει κίνητρο να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί, εμείς έχουμε κίνητρο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Θέλω να είμαστε όλα τα παιδιά καλά, να μην υπάρχει τραυματισμός και αν πάνω όλα καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Νομίζω ότι είχαμε παίξει με τη Μάλτα ξανά τη χρονιά που ήμασταν στον ίδιο όμιλο με την Τουρκία. Εμείς, αν θυμάμαι καλά, είχαμε κερδίσει στη Μάλτα με 0-1 και η Τουρκία είχε φέρει ισοπαλία, που την άφησε πίσω στη βαθμολογία.

Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος 100%  σ’ αυτά τα παιχνίδια, χάνεις βαθμούς που είναι δύσκολο να τους βρεις αλλού. Όλα τα παιδιά που αγωνίζονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό γνωρίζουν πολύ καλά τη σοβαρότητα που πρέπει να δίνουν σε κάθε παιχνίδι και γι’ αυτό είμαι αισιόδοξος».


ONSPORTS.GR 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...