Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Ζαγοράκης: Είναι ντροπή αυτά που έγιναν στην Τούμπα από είκοσι...


«Είναι ντροπή αυτά που έγιναν στην Τούμπα από είκοσι μ...ς»
Ζήτημα ακόμη και για την παραμονή του στην προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ...
έθεσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης μιλώντας σε περίπου 70 οπαδούς που τον περίμεναν τις πρώτες πρωινές ώρες έξω από το γήπεδο της Τούμπας.

Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν έξαλλος, όχι ασφαλώς για την ήττα και τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ, αλλά από τη συμπεριφορά μίας μερίδας οπαδών που έπληξαν το σύλλογο.

«Είναι ντροπή αυτά που έγιναν σήμερα στην Τούμπα από είκοσι μ...ς! Δεν είναι δυνατόν να δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις. Γύρισε ο ΠΑΟΚ χρόνια πίσω. Τι κέρδισε η ομάδα από αυτή την κατάσταση; Εγώ δεν υπάρχω μετά το σημερινό.

Όλοι μαζί δημιουργήσαμε αυτή τη συσπείρωση και το μεγάλο αριθμό εισιτηρίων. Αν θέλετε όλοι μαζί να το διαλύσουμε...», είπε με νόημα ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ παραδέχτηκε πως «... έγιναν λάθη στο θέμα προπονητή από την αρχή της σεζόν», αλλά υποστήριξε τους παίκτες και την προσπάθειά τους. «Η ομάδα δεν μας έχει "πουλήσει" φέτος.

Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι από τον αποκλεισμό, γιατί η ΑΕΚ δεν ήταν καλύτερη από εμάς σήμερα. Φέτος είχαμε πολλά παιχνίδια σε Ευρώπη, πρωτάθλημα και Κύπελλο και αυτό δεν μας βγήκε». Αναφορικά με τις μεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές των παικτών (σ.σ. ο Μουσλίμοβιτς έλεγε πως είχε να πληρωθεί επτά μήνες), ο Θοδωρής Ζαγοράκης τόνισε: «Ακούω διάφορα που λένε. Θα μιλήσω σε λίγες μέρες.

Ο Ζαγοράκης δεν είναι λαμόγιο και δεν θα γίνει ποτέ. Θα εξηγήσω πού πήγε μέχρι και το τελευταίο ευρώ». Μετά από περίπου 20 λεπτά συνομιλίας με οπαδούς του ΠΑΟΚ σε ήρεμο ύφος (ένταση πήγε να δημιουργηθεί μόνό όταν κάποιος είπε για τους συνεργάτες του "έχεις σκυλιά δίπλα σου, διώξ’ τα") ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποχώρησε εν μέσω χειροκροτημάτων.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε σύσκεψη με τους συνεργάτες του και το ίδιο θα γίνει και την Πέμπτη. Όλα τα ενεχόμενα για την παραμονή του ή μη στην προεδρία είναι ανοικτά, αλλά δεν πρόκειται να πάρει εν βρασμώ ψυχής αποφάσεις και κυρίως όχι τώρα, που ακόμη παίζεται η πρόκριση στα play-offs.

24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...