Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ας κρατήσουν οι χοροί…


Σε ξέφρενους ρυθμούς κινούνται άπαντες στο λιμάνι του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2010-2011, κάνοντας…
πλάκα στην ΑΕΚ με το 6-0 και η στέψη απλά θα… αργήσει τρεις αγωνιστικές. Οι χοροί όμως, θα κρατήσουν...

Το «Γ. Καραϊσκάκης» έζησε μαγικές στιγμές το βράδυ της Κυριακής.

Παρά το γεγονός πως το πρώτο… match ball είχε χαθεί πριν από μια εβδομάδα στην Τούμπα, δεν εμπόδισε τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» να γεμίσουν το φαληρικό γήπεδο και να… «πνίξουν» την ΑΕΚ. Όπως ακριβώς έκανε και ο Ολυμπιακός, όντας μπροστά στο σκορ με 3-0 με τη συμπλήρωση μόλις 20 λεπτών αγώνα!

Οι «κιτρινόμαυροι» τα είχαν χαμένα, ο κόσμος των Πειραιωτών βρισκόταν σε πλήρη παροξυσμό και οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε εντός αγωνιστικού χώρου, έκαναν ό,τι ακριβώς  ήθελαν. Διέσυραν τον αντίπαλό τους, έφτασαν στο εμφατικό 6-0 και πανηγύρισαν έναν τίτλο που εκ του αποτελέσματος, κρίνεται απόλυτα δίκαιος για τη φετινή σεζόν.

Μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, απομένουν ακόμη τρεις αγωνιστικές, αλλά με τον τίτλο του Πρωταθλητή ήδη να έχει βρει κάτοχο, στο λιμάνι αναζητούν να το συνδυάσουν με ένα μοναδικό ρεκόρ. Τέτοιο, που ανάλογο δεν υπάρχει στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να κάνει το «13 στα 13» στα εντός έδρας παιχνίδια και θέλει να ολοκληρώσει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με το απόλυτο στο απόρθητο κάστρο του Φαλήρου, για να γίνει… πιο γλυκό το φετινό πρωτάθλημα. 
novasporfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...