Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Κατήγγειλε πως τον μαχαίρωσε ομοεθνής του


Ένα αιματηρό επεισόδιο μεταξύ δύο Αλβανών, 27 & 20 ετών, στην περιοχή Παλιολίβαδο της Μυρσίνης ερευνούν οι αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, ο 27χρονος επιτέθηκε στον 20χρονο...
... με μαχαίρι και τον τραυμάτισε σε διάφορα σημεία του σώματός του. Συγγενής του 20χρονου τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου και καταγγέλθηκε τέσσερις ώρες αργότερα, τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν κηλίδες αίματος στο λασπωμένο από τη βροχή σημείο του συμβάντος και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση. Ο φερόμενος ως δράστης αναζητείται.

Στις Ξενιές Βουπρασίας άγνωστοι διέρρηξαν πόρτα γκαράζ οικίας και έκλεψαν δύο αλυσοπρίονα, μεγάλη ποσότητα ηλεκτρολογικών καλωδίων και διάφορα εργαλεία συνολικής αξίας 1400 ευρώ.

Στους Αγ. Θεόδωρους Λεχαινών, άγνωστοι έκλεψαν από αγρόκτημα έναν ποτιστικό πύραυλο, αξίας 1500 ευρώ.

Στο Λάνθι άγνωστοι διέρρηξαν αυτοκίνητο και πήραν ένα radio-cd αξίας 280 ευρώ και την άδεια κυκλοφορίας μια τετράτροχης μοτοσικλέτας.

Στο Καράτουλα διέρρηξαν πρακτορείο του ΟΠΑΠ για να πάρουν το ποσό των 50 ευρώ καθώς και διάφορα δελτία πελατών. Στο ίδιο χωριό οι κλέφτες "χτύπησαν" και κρεοπωλείο, απ' όπου πήραν 200 ευρώ, δέκα κιλά κρέας και διάφορα έγγραφα.

iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...