Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Παίζουν μπάλα για Το Χαμόγελο!



Το "Χαμόγελο του Παιδιού" περιμένει όλους τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, στο 2ο διήμερο Πανηλειακό τουρνουά ποδοσφαίρου, με στόχο πολλά παιδικά χαμόγελα! Τους θεατές περιμένουν πολλές εκπλήξεις!
Χάρη στη σημαντική πρωτοβουλία και απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται διήμερο Πανηλειακό τουρνουά ποδοσφαίρου, με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων, την Μ. Τετάρτη και την Μ. Πέμπτη και ώρα 16.00, στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου.

Οι ποδοσφαιριστές των ομάδων Α. Ο. Πανηλειακός, Αστέρας Αμαλιάδας, Π.Α.Ο Βάρδας, Ηλειακός Λεχαινών, Π.Φ.Ο. Πανόπουλο, Α.Σ. Κένταυρος Μαγούλας, Αχιλλεύς  Νεοχωρίου  και η Αχαϊκή Α.Ε. από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας, θα ξεδιπλώσουν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο σε μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση, αποδεικνύοντας εμπράκτως την κοινωνική τους ευαισθησία και αγάπη για τα παιδιά.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των εισιτηρίων θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου και των δράσεων του εθελοντικού Οργανισμού για τα παιδιά "Χαμόγελο του Παιδιού".

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 26210 33311 και 26210 81040 (τιμή εισιτηρίου 2 ευρώ, για όλους τους αγώνες και για τις δύο μέρες.) 
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...