Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Τους "τσάκωσε" ο οδηγός ενώ έκαναν σεξ στην νταλίκα του!


http://static.madata.gr/files/ntalika_298709763.jpgΟι ερωτικές φαντασιώσεις δεν βγαίνουν πάντα σε καλό! Διαβάστε τι έπαθε ζευγάρι που αποφάσισε να ξεφύγει από τα τετριμμένα και να κάνει σεξ μέσα σε …νταλίκα!


Την περασμένη Κυριακή, στην οδό Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα, το ζεύγος είδε μια σταθμευμένη νταλίκα, η οποία κουβαλούσε στρώματα και αμέσως του ήρθε η φαντασίωση… να κάνει σεξ μέσα σε αυτή. Αφού έλεγξαν καλά το χώρο για να σιγουρευτούν ότι ο οδηγός δεν είναι μέσα, ανέβηκαν στην καρότσα.....

Το ζευγάρι όμως δεν πρόσεξε πως ο οδηγός ήταν τελικά εκεί και απλά κοιμόταν στο κρεβάτι που υπάρχει πίσω από τα καθίσματα. Μοιραία άρχισε τις αγκαλιές και τα φιλιά πάνω στα ολοκαίνουργια στρώματα.

Κάποια στιγμή μέσα στον ύπνο του, o οδηγός άκουσε ήχους που παρέπεμπαν σε σεξουαλική πράξη, όμως δεν μπορούσε να καταλάβει από πού ερχόντουσαν. Όταν ξύπνησε και κοίταξε πίσω στην καρότσα, συνειδητοποίησε τι συνέβαινε.

Εκνευρισμένος με αυτό που είδε αποφάσισε να τιμωρήσει το ζευγάρι και ξεκίνησε το δρομολόγιο του για Πύργο – Καλαμάτα. Όταν οι δύο κατάλαβαν τι είχε συμβεί, άρχισαν να φωνάζουν στον οδηγό να σταματήσει αλλά εκείνος έκανε ότι δεν τους άκουγε. Ύστερα από αρκετή ώρα αποφάσισε να τους αφήσει σε Βιομηχανική Περιοχή, αφού τους έκανε και από πάνω παρατήρηση.

Ο άντρας και η γυναίκα σύμφωνα πάντα με τα όσα κατήγγειλε φίλος τους, σχεδόν ημίγυμνοι βγήκαν έξω και ειδοποίησαν κάποιον γνωστό τους να τους παραλάβει.

Το πάθημα τους έγινε μάθημα και από εδώ και στο εξής, θα περιορίζονται σε ερωτικές περιπτύξεις εντός του σπιτιού τους!

star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...