Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ....

Αγαπητοί συχωριανοί ,φίλοι και φίλες .

Εδώ και 7 μήνες ,θέλοντας να φανεί και να έχει μεγαλύτερη κοινωνική υπόσταση το χωριό μας κατάφερα να δημιουργήσω μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή ένα μέσον ενημέρωσης που θα απευθύνεται κυρίως στον τόπο μας, στο χωριό μας,
στον δήμο μας,στους γύρω δήμους ,στον νομό Ηλείας στην Ελλάδα και γενικότερα σε ότι έχει σχέση με την ενημέρωση και το τι γίνεται στον κόσμο .

Λάθη έκανα πολλά και ακόμα συνεχίζω να κάνω αλλά και συνεχίζω να μαθαίνω από τα λάθη μου .

Δεν υπήρξα ποτέ τέλειος και ούτε θα γίνει αυτό ποτέ.

Προσπαθώ όμως να γίνομαι από καλός  καλύτερος.

Παρά  τις δυσκολίες που μου παρουσιάστηκαν  δεν το έβαλα κάτω.
Δοξάζω Τον Θεό που έχω καταφέρει με την προσπάθειά μου πολλά .

Όμως....!!!Μπορεί να έχω ανεχτεί πολλά ,να έχω γνωρίσει την απαξίωση ,την υπονόμευση ,
παπαγαλάκια να κεϊλαϊδούν με φωνή καμήλας ,να παραπληροφορούν τα πάντα ,ένα δεν θα επιτρέψω και αυτό είναι :η προσπάθεια που γίνεται από μερικούς ευτυχώς είναι λίγοι και θα μείνουν ...
ελάχιστοι ,
να με υπονομεύουν διαδίδοντας παραπληροφορίες που οι ίδιοι και μόνο έχουν κατασκευάσει με το μυαλό τους θέλοντας να μειώσουν, την προσωπικότητά μου, το κύρος μου ,και την προσπάθειά μου για αυτό που δημοσίως και με καλό σκοπό πράττω .

Για να ακριβολογώ ,κατά την διάρκεια των αγίων ημερών του Πάσχα,

συχωριανός μας διέδιδε ότι:

Έγινε έκδοση της εφημερίδας με τίτλο {{ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ Τόπος ζωής ..τόπος καταγωγής }}

με σκοπό το προσωπικό μου οικονομικό όφελος εκμεταλλευόμενος το όνομα του χωριού μου  και την αμεροληψία των συχωριανών μου ...

Αυτό έπεσε στην αντίληψή μου  και με εξόργισε όπως θα εξόργιζε τον κάθε έναν λογικό άνθρωπο όταν διαβάλλεται το όνομά του με αυτόν τον τρόπο .

Υπερασπίζομαι τον εαυτό μου  και προκαλώ αυτόν που με συκοφάντησε  προκειμένου να αλλάξει την γνώμη που έχουν οι περισσότεροι συχωριανοί για μένα, .

Τον προκαλώ δε δημοσίως ενώπιον γνωστών και αγνώστων να δικαιολογήσει με αποδείξεις και ντοκουμέντα τα όσα μου προσάπτει .
 Οφείλω δε να τον ενημερώσω ότι ήδη η υπόθεση αυτή έχει δρομολογηθεί και βρίσκεται στα χέρια δικηγόρου και έχει γίνει επίκληση μαρτύρων που ήταν παρόντες στα λεγόμενα του αγαπητού συχωριανού μας{{ ΚΑΙ ΘΑ ΠΆΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΌΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΉ ΔΥΣΦΙΜΗΣΗ }} .

Για ότι άλλο έχει προσάψει εναντίον μου, με αφήνει παγερά αδιάφορο ,τα λεγόμενα σε δημόσιο χώρο περί {{εκμετάλλευσης του ονόματος του χωριού μας και των συχωριανών μας  από μια έκδοση εφημερίδας που το όφελος θα ήταν για το χωριό μας και όχι για μένα }}αυτό με λυπεί ιδιαίτερα και συκοφαντικές δυσφημίσεις ,

ΔΕΝ ΑΝΈΧΟΜΑΙ .....!!!!!!!!!!

Μ ε εκτίμηση προς όλους τους συχωριανούς
Στριγάς Ιωάννης


6 σχόλια:

neohorikillinis.blogspot.com είπε...

Katerina Alexandri
Katerina Alexandri29 Απρίλιος 12:48 π.μ.
Γιαννη μην πτοεισε.....ο κοσμος ζηλευει γιατι εισαι διμιουργικος.συνεχισε με τον ιδιο ρυθμο για το καλο του τοπου μας......

neohorikillinis.blogspot.com είπε...

Ο Trifonas Kritsinelias σχολίασε τον σύνδεσμό σας.
Ο Trifonas έγραψε: "Σειρά είχαμε μια κουβέντα γι αυτό το θέμα έχε υπόψη σου και ένα ωραίο γνωμικό (Μην προσπαθήσεις ποτέ να νικήσεις έναν ηλίθιο.. Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας!) όσοι σε ξέρουν γνωρίζουν ποιος είσαι ΚΟΥΡΑΓΙΟ μην δίνεις και πολύ σημασία σε ζώα με μορφή ανθρώπου ΣΥΝΕΧΙΣΕ……….."

neohorikillinis.blogspot.com είπε...

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ σχολίασε τον σύνδεσμό σας.
Ο ΑΝΤΩΝΗΣ έγραψε: "Γιάννη μην πτοείσαι απο μικροπρέπειες ενός και δύο ατόμων να ξέρεις ότι οι πολλοί και αυτοί που ξέρουν είναι μαζί σου.Γι αυτό συνέχισε αυτό το όμορφο που έχεις φτειάξει και να ξέρεις ότι είμαστε μαζί σου και για το καλό του Νεοχωρίου αλλά και της γύρω περιοχής.Προχώρα......"

neohorikillinis.blogspot.com είπε...

Ο ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ σχολίασε τον σύνδεσμό σας.
Ο ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ έγραψε: "Πολλά θα πούνε, πολλά θα ακούσεις, απλά προσπέρασε τα, δείξε ανωτερότητα και αδιαφορία, δεν αξίζει να ασχολειθείς με τέτοιες μικροπρέπειες, μόνο έτσι θα βγεις νικητής στο πέρασμα του χρόνου."

neohorikillinis.blogspot.com είπε...

Η Tzina Mitropoulou σχολίασε τον σύνδεσμό σας.
Η Tzina έγραψε: "ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΑΡΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΚΑΦΡΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΙΣ?"

neohorikillinis.blogspot.com είπε...

Ο Panos Flabouras σχολίασε τον σύνδεσμό σας.
Ο Panos έγραψε: "giannh to titlo tou kalou anthropou kanoume agona mias zwhs gia na ton kerdisoume. o maskaras maskaras tou arki mia lexi giayto ksexorizoume.opote o kosmos gnorizi den eine xazos. simasia exei pios to leei kai ti ektimisi exei sti koinonia"

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...