Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Μώραλης: Ο ΠΑΟ καλύτερη ομάδα της 15ετίας!


Μώραλης: «Ο ΠΑΟ καλύτερη ομάδα της 15ετίας»
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (14/5) στο Θέατρο της Σχολής Μωραΐτη...
ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Το Ποδόσφαιρο σε κρίση. Αναζητείται λύση». Σε αυτή συμμετείχε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος έθεσε τον στόχο του για την αντιμετώπιση αυτής της κρίσης.

Πέρα από τον κ. Πιλάβιο, ήταν καλεσμένοι ο γενικός διευθυντής της Super League, Πατρικ Κομνηνός, ο πρώην πρόεδρος της Super League, Πέτρος Κόκκαλης, το μέλος Δ.Σ. του Παναθηναϊκού, Μαίρη Λομβάρδου- Ζούλα, οι μέτοχοι της ΑΕΚ, Τάκης Κανελόπουλος και Πόλυς Χατζηιωάννου, ο πρώην πρόεδρος του Ατρομήτου, Τάσος Παπανικόλας και ο μάνατζερ Δημήτρης Χατζηιωάννου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης την οποία παρακολούθησαν και οι Γιάννης Μώραλης και Σταύρος Αδαμίδης ο πρώτος, ο οποίος είναι ο τέταρτος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΣΦΠ θέλοντας να φέρει ένα παράδειγμα για τη βία και την τιμωρία των ομάδων… παραδέχτηκε πως ο μπασκετικός Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα τις τελευταίας 15ετίας λέγοντας: «Όσοι δεν μπορούν να κάνουν κάτι για το ελληνικό ποδόσφαιρο να σηκωθούν να φύγουν. ‘Εχω κάνει λάθη με τη σειρά μου. Δεν βοηθάει σε τίποτα να στοχοποιούμε το ποδόσφαιρο συνεχώς«, τόνισε ο κ. Μώραλης.

Στη συνέχεια απάντησε σε ακροατή αν είναι υπέρ της αφαίρεσης βαθμών από ΠΑΕ όταν γίνονται επεισόδια και εκεί σημείωσε: «Όταν υπάρχει δόλος από τις ΠΑΕ, ναι, είμαι υπέρ. Αλλά να φέρω ένα παράδειγμα. Ο Παναθηναϊκός είναι στο μπάσκετ αντικειμενικά η καλύτερη ομάδα τα τελευταία 15 χρόνια, όμως μια μερίδα οπαδών της κάνει επεισόδια. Τι θα γίνει; Θα αφαιρούνται βαθμούς από την καλύτερη ομάδα;
24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...