Τρεις μικροκλοπές και τέσσερα "δεντράκια"


Ύφεση παρουσιάζουν οι κλοπές και οι διαρρήξεις στην Ηλεία, με τα περιστατικά που καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο να είναι ελάχιστα, ενώ το πρωί της Παρασκευής οι αστυνομικοί εντόπισαν και τέσσερα δενδρύλλια χασίς στη Νέα Μανωλάδα.
Στη Νέα Μανωλάδα οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας βρήκαν τέσσερα δενδρύλλια χασίς, από τα οποία το ένα είχε ύψος 20 εκατοστά και τα άλλα τρία 5 με 10 πόντους. Ο 33χρονος δράστης συνελήφθη και σύμφωνα με την Αστυνομία υποστήριξε πως είχε φυτέψει μόνο το ένα και πως τα άλλα δύο ήταν αυτοφυή και δεν γνώριζε την ύπαρξή τους.
Δύο άτομα συνελήφθησαν στη Γαστούνη, καθώς μετά την προσαγωγή τους στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης ομολόγησαν ότι είχαν διαπράξει κλοπή σε κτήμα. Είχαν «ρουφήξει» εκατό λίτρα πετρέλαιο και αρπάξει δύο αρνιά...
Στο Τραγανό, ένας 15χρονος φέρεται ως ο δράστης κλοπής 200 ευρώ από σπίτι. Αυτό κατήγγειλε ένας υπήκοος Βουλγαρίας στην Αστυνομία, κατονομάζοντας τον 15χρονο ως τον κλέφτη που πήρε μέσα από την τσέπη του παντελονιού του τα χρήματα.
Ένας άγνωστος έκλεψε πορτοφόλι μέσα από καφενείο – ψητοπωλείο στο Σιμόπουλο, αρπάζοντας το κάτω από τον πάγκο όπου το είχε τοποθετήσει ο ιδιοκτήτης.
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ