Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Αγοράκι 4,5 ετών έπεσε στο κενό


Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου διεκομίσθη ένα αγοράκι 4,5 ετών που σήμερα το πρωί και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε από ύψος περίπου έξι μέτρων, από το μπαλκόνι 2ου ορόφου...
... πολυκατοικίας στο πεζοδρόμιο, στην οδό Κονδύλη στον Πύργο.
Οι πληροφορίες του iliatora.gr αναφέρουν πως μετά την πτώση το παιδί διατηρούσε τις αισθήσεις του. Νεότερα για την κατάσταση της υγείας του σε λίγο.
Νεότερη ενημέρωση  -Τύχη βουνό είχε ο πιτσιρίκος
Καλά στην υγεία του είναι το αγοράκι και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του iliatora.gr από το νοσοκομείο του Ρίου. Ο μικρός νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα στο κεφάλι.

Το ατύχημα συνέβη περίπου στις 9:30 το πρωί, όταν το παιδί έπαιζε στο μπαλκόνι. Πιθανολογείται ότι το μικρός πρώτα σκαρφάλωσε στην καρέκλα και μετά στο τραπέζι που βρισκόντουσαν εκεί, πριν πέσει στο κενό.

Κάτοικος της περιοχής αντελήφθη τι συνέβη και αμέσως πήρε το παιδί (που έκλαιγε στο πεζοδρόμιο) και το μετέφερε στο νοσοκομείο του Πύργου, απ' όπου μετά διεκομίσθη με το ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου, άνδρες του οποίου, με επικεφαλής τον διοικητή Γιάννη Σεϊντή, έφθασαν στο σημείο ελάχιστα λεπτά μετά το συμβάν.
 iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...