Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Ο πλανήτης ζει για το Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ!

Απόψε ο μεγάλος  τελικός του Champions League

 
Σε ρυθμούς Τσάμπιονς  Λιγκ ζει πλέον ολόκληρος ο  πλανήτης, περιμένοντας να δει τις δύο ομάδες-θρύλους Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε μια επανάληψη του μεγάλου τελικού του 2009, να αναμετρούνται απόψε (21.45 ΝΕΤ και ΕΡΤ HD) στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, με φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League.
Λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό, τα επιτελεία των δύο ομάδων βρίσκονται σε αναβρασμό, με τους προπονητές σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Πεπ Γκουαρντιόλα να δηλώνουν συγκρατημένα αισιόδοξοι για τη νίκη της ομάδας τους.
«Έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε στον κόσμου ποιοι είμαστε. Έχω καλό προαίσθημα», δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στον σερ Αλεξ Φέργκιουσον και στους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον αυριανό μεγάλο τελικό.  
Από την πλευρά του  αισιόδοξος για επικράτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο τεχνικός του αγγλικού συλλόγου σερ Αλεξ Φέργκιουσον.  
 
Αφού ξεκαθάρισε πως «είμαστε πανέτοιμοι και πιο ώριμοι από το 2009» όταν και έχασαν με κάτω τα χέρια από τους «μπλαουγκράνα», τόνισε πως «οι ποδοσφαιριστές μου έχουν αυτοπεποίθηση και πίστη στις ικανότητές τους. Εγώ τους πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε καλά τη δουλειά μας». 
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...