Απείλησε να δώσει τέλος στην ζωή του αν του έκοβαν το ρεύμα


Τραγικές καταστάσεις εξελίσσονται καθημερινά

Απείλησε να δώσει τέλος στην ζωή του αν του έκοβαν το ρεύμαΑναστάτωση προκάλεσε ένας ξυλουργός από την Πάτρα, που στο άκουσμα για διακοπή του ρεύματος λόγω οφειλών απείλησε τους υπαλλήλους της ΔΕΗ ότι θα κόψει τον λαιμό του, χρησιμοποιώντας μηχάνημα της επιχείρησης του! Σύμφωνα με την εφημερίδα Κόσμος, οι υπάλληλοι έφυγαν, αλλά ο κίνδυνος να γίνει τελικά η διακοπή υπάρχει.

Η αδυναμία όλο και περισσοτέρων να πληρώσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος, αναγκάζει πλέον τους υπαλλήλους της επιχείρησης οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με την διαδικασία της διακοπής, να φοβούνται ακόμα και για την σωματική τους ακεραιότητα.

Συνδικαλιστές της επιχείρησης κάνουν λογο για συνεχείς χειροδικίες, απειλές κατά της ζωής των υπαλλήλων, αλλά και άλλες περιπτώσεις, όπως προσπάθειες για αυτοκτονία, όταν τα συνεργεία εμφανίζονται για να πραγματοποιήσουν την διακοπή.

Πηγή:thebest.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ