Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Χειροπέδες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και όχι μόνο



Στα χέρια της αστυνομίας βρέθηκε την Τετάρτη ένας άνδρας...
ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία που σημειώθηκε στις 30 Ιουνίου του 2010 στο Ρέθυμνο.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας ο δράστης συμμετείχε στη ληστεία της 7-2-2011, στους Αγίους Αποστόλους Χανίων, σε βάρος υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, από τον οποίο αφαίρεσαν 34.000 ευρώ.

Επίσης, την 3-2-2011 στη Σούδα, χρησιμοποιώντας εκρηκτικό μηχανισμό αποτελούμενο από βραδύκαυστο φυτίλι, πυροκροτητή και άγνωστη εκρηκτική ύλη, (200) γραμμαρίων περίπου, αποπειράθηκε μαζί με συνεργό του, να καταστρέψει τον αλεξίσφαιρο υαλοπίνακα της Εθνικής Τράπεζας, με σκοπό τη ληστεία.

Στην κατοχή του συλληφθέντα και σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, ένα αυτόματο όπλο, τύπου KALASHNIKOV, ένα κυνηγετικό όπλο, δύο γεμιστήρες αυτόματου όπλου KALASHNIKOV, 159 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, μία κουκούλα και μία μοτοσικλέτα που έφερε πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας. Η προανάκριση συνεχίζεται και ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες ανεξιχνίαστες σοβαρές αξιόποινες πράξεις που έχουν διαπραχτεί στα Χανιά και στο Ρέθυμνο.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...