Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

“Do or die” – Έτοιμος ο Παναθηναϊκός για τον ημιτελικό

undefinedΗ προετοιμασία των “πρασίνων” για τον ημιτελικό της Παρασκευής κόντρα στην Σιένα ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα με τον Κώστα Τσαρτσαρή να δίνει το σύνθημα.
Διαβάστε τι είπαν προπονητές και παίκτες όλων των ομάδων.

“Ήρθαμε για να κατακτήσουμε το τρόπαιο” - Η συνέντευξη Τύπου της Ευρωλίγκας

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης συμμετείχε κανονικά στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τον ημιτελικό με την Σιένα, στο “Παλάου Σαν Τζόρντι” και τέθηκε στην διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς....

Το πρώτο τέταρτο της προετοιμασίας των «πράσινων» ήταν ανοικτό στους δημοσιογράφους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν τόσο με τους παίκτες του Ομπράντοβιτς όσο και με αυτούς του Πιανιτζάνι που εκείνη την ώρα ολοκλήρωσαν τη δική τους προετοιμασία.

Το κλίμα που επικρατεί στο στρατόπεδο του “τριφυλλιού” έδωσε με τον καλύτερο τρόπο ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος τόνισε: “ Πρόκειται για ματς do or die. Θα χύσουμε αίμα για να μπούμε στον τελικό”.

Από την πλευρά του ο Νίκος Ζήσης δεν παρέλειψε να χρίσει φαβορί τον Παναθηναϊκό, χωρίς ωστόσο να ξεγράψει την ομάδα του. “Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί. Είναι πιο έμπειρος. Και αυτό είναι που προσπαθώ να δώσουν να καταλάβουν οι προπονητές μου και οι συμπαίκτες του μου”, τόνισε ο διεθνής γκαρντ που το απόγευμα της Παρασκευής θα βρεθεί απέναντι σε αρκετούς συμπαίκτες του στην Εθνική Ελλάδος.

Σε ότι αφορά την “μάχη” της κερκίδας οι Ισραηλινοί φαίνεται να κερδίζουν καθώς θα έχουν την υποστήριξη περίπου 4.000 φίλων τους, ενώ δεύτερη δύναμη είναι οι Έλληνες που έχουν προμηθευτεί 2.500 εισιτήρια. Οι φίλοι της Σιένα φτάνουν τους 1.200, ενώ παρά το γεγονός πως το φάιναλ φορ διεξάγεται στην χώρα τους οι φίλοι της Ρεάλ θα είναι μόλις 800.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...