Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Κάλυπτε τον δολοφόνο του φίλου της!


Ακόμη  και μετά τη σύλληψη του δράστη, παραμένει σκοτεινό το κίνητρο της δολοφονίας του 25χρονου Αλγερινού
που βρέθηκε νεκρός σε μια μάντρα οικοδομικών υλικών στον Κίσσαμο Χανίων. Η Ελληνίδα φίλη του θύματος, που κρατείται για υπόθαλψη εγκληματία, ισχυρίστηκε ότι αποπειράθηκε να την… βιάσει και ο δράστης την έσωσε!
     
Οι  προσαγωγές υπόπτων που ακολούθησαν την ανακάλυψη της σορού του δολοφονημένου μετανάστη, οδήγησαν στη σύλληψη ενός 24χρονου Ιρανού που ομολόγησε με λεπτομέρειες ότι τραυμάτισε το θύμα με μαχαίρι στον λαιμό και στη θωρακική χώρα και οδηγείται στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
     
Οι  άνδρες της Ασφάλειας Χανίων  συνέλαβαν και μια 46χρονη Ελληνίδα που, αν και ήταν αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος και γνώριζε τον δράστη, προσπάθησε να παραπλανήσει τις αστυνομικές αρχές για να εμποδίσει τη σύλληψή του! Όταν εκείνος ομολόγησε, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον Αλγερινό επειδή εκείνος της επιτέθηκε για να την βιάσει! Το μπέρδεμα για την προανάκριση, είναι ότι σύμφωνα με μαρτυρίες η Χανιώτισσα διατηρούσε ερωτική σχέση με το θύμα! 
PROTO THEΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...