Λήστεψαν χρηματαποστολή μέρα μεσημέρι στον Πύργο (βίντεο)



Δύο άγνωστοι λήστεψαν στις 13:50 χρηματαποστολή που εφοδίαζε με χρήματα μηχάνημα ATM, το οποίο βρίσκεται στην είσοδο του Διοικητηρίου Ηλείας (πρώην Νομαρχία). Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η λεία...
... των ληστών ανέρχεται στα 36.000 ευρώ.
Νεότερη ενημέρωση (14:49)

H ληστεία έλαβε χώρα στις 13:50, όταν ο ένας εκ των δύο ληστών με την απειλή πιστολιού ακινητοποίησε υπάλληλο της Αγροτικής Τράπεζας (του "κόλλησε" το πιστόλι στον κρόταφο) και τους δύο άνδρες εταιρείας security που τον συνόδευαν και με τη συνδρομή του συνεργού του απέσπασε τους δύο σάκους που μετέφερε ο υπάλληλος (με 30.000 και 6.000 ευρώ), οι οποίοι προορίζονταν για τον εφοδιασμό του μηχανήματος ΑΤΜ που βρίσκεται εντός του Διοικητηρίου, στην είσοδο.

Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες του iliatora.gr, oι δύο ληστές, που φορούσαν καπέλα, διέφυγαν πεζή προς τον χώρο parking του Αγίου Διονυσίου, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς την οδό Κατακόλου.

Ανθρωποκυνηγητό σε εξέλιξη αυτή την ώρα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

Να σημειωθεί πως το ATM βρισκόταν για μερικές ημέρες εκτός λειτουργίας και σήμερα, μετά την επιδιόρθωση του, είχε προγραμματιστεί ο εφοδιασμός του.
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ