Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Μανώλη Καντάρη

Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Μανώλη ΚαντάρηΔΕΙΤΕ: «Καρέ» από το βίντεο κάμερας ασφαλείας

Ένα βίντεο διάρκειας 9 δευτερολέπτων έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές από τη μοιραία επίθεση που δέχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης ο 44χρονος Μανώλης Καντάρης στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, την ώρα που ετοιμαζόταν να πάει με τη σύζυγό του στο μαιευτήριο όπου και ήρθε στον κόσμο η κόρη τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στο καρέ που ακολουθεί καταγράφονται δύο δράστες της επίθεσης, ο ένας με τα άσπρα ρούχα και ο άλλος στα αριστερά.

Σύμφωνα με «Το ΒΗΜΑ» οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει τον έναν από τους τρεις δράστες, τον οποίο έχουν ήδη αναζητήσει στη διεύθυνση που έχει δηλώσει ως κατοικία, αλλά δεν τον έχουν ακόμα εντοπίσει.

Οι αστυνομικές έρευνες βασίζονται στα βίντεο από δύο κάμερες που έχουν καταγράψει τις κινήσεις των τριών δραστών της εν ψυχρώ δολοφονίας. Αποτυπώματα των δραστών φέρεται να έχουν εντοπιστεί στα ρούχα του θύματος και σε άλλα αντικείμενα στο σημείο της δολοφονίας του 44χρονου.

Δείτε τη φωτογραφία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...