Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

"Πούλησαν" σε ηλικιωμένο σάτυρο ανήλικες για 40 ευρώ

«Πούλησαν» για 40 ευρώ δύο ανήλικα κορίτσια σε έναν ηλικιωμένο σάτυρο.
Οι δύο ανήλικες γλίτωσαν από θαύμα από τις αρρωστημένες ορέξεις του 71χρονου, στον οποίο τις παρέδωσαν οι γονείς τους, χάρη στην παρατηρητικότητα κάποιων περαστικών.

Το απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε προχθές στις 8.00 το βράδυ, στη συμβολή των οδών Αγίου Γεωργίου και Γερμανού, στην Πάτρα. Περαστικοί είδαν με έκπληξη τα κοριτσάκια να επιβιβάζονται στο όχημα που οδηγούσε ένα ηλικιωμένος και έσπευσαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Ευτυχώς εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο ένα περιπολικό, το πλήρωμα του οποίου είχε αντιληφθεί τις ύποπτες κινήσεις του 71χρονου, ο οποίος, όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, είχε αγοράσει τις δύο ανήλικες από τη Ρουμανία, από τους γονείς τους, για 20 ευρώ την καθεμιά (!), προκειμένου να τις οδηγήσει σε ερημική τοποθεσία έξω από την πόλη και να επιδοθεί σε ασελγείς πράξεις εις βάρος τους.....

Ο ηλικιωμένος δεν πρόλαβε ευτυχώς να κάνει πραγματικότητα την αρρωστημένη φαντασίωσή του, αφού οι ένστολοι τού έκαναν σήμα να σταματήσει το Ι.Χ. του στην άκρη του δρόμου προκειμένου να υποβληθεί σε έλεγχο.

Ο δράστης δεν μπόρεσε να κάνει διαφορετικά και υπάκουσε. Οι αστυνομικοί είδαν άναυδοι τις ανήλικες να κάθονται αμίλητες και φοβισμένες στα πίσω καθίσματα του Ι.Χ. και τους ζήτησαν να βγουν από το όχημα. Κατόπιν πέρασαν χειροπέδες στον άντρα και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου πέρασε τη νύχτα. Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή αρνιόταν τα πάντα λέγοντας στους αστυνομικούς ότι δεν είχε σκοπό να ασελγήσει στα δύο κορίτσια.

Ο 71χρονος πέρασε χθες το κατώφλι του εισαγγελέα Πατρών, ο οποίος του απήγγειλε την κατηγορία της απόπειρας ασέλγειας σε βαθμό πλημμελήματος και σήμερα θα δικαστεί στο αυτόφωρο.

Στο μεταξύ, τα παιδιά επέστρεψαν σπίτι τους, ενώ αναμένεται να γίνουν έρευνες προκειμένου να βρεθούν οι γονείς τους και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Το περιστατικό έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία της αχαϊκής πόλης, που παρακολουθεί εμβρόντητη τις εξελίξεις.

espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...