Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ο εφοριακός που «έφαγε» εκατομμύρια σε γυναίκες και τζόγο


Μεγάλη ζημιά σε βάρος του Δημοσίου

Σε εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται η υπεξαίρεση σε βάρος του ελληνικού δημοσίου από τον Πατρινό εφοριακό που είχε εγκατασταθεί μόνιμα
για μεγάλο χρονικό διάστημα στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών και έκοβε διπλότυπα για λογαριασμό (υποτίθεται) του Δημοσίου.

Όπως είναι γνωστό, ο συγκεκριμένος υπάλληλος της Α΄ ΔΟΥ φαίνεται πως πλαστογραφούσε τα συγκεκριμένα διπλότυπα αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά Προκαταρκτική έρευνα διεξάγεται για υπάλληλο του υπουργείου Οικονομικών που εργάζεται σε Δ.Ο.Υ στην Πάτρα και φέρεται να έχει πλαστογραφήσει διπλότυπα. Μάλιστα φρόντιζε να «επενδύει» τα συγκεκριμένα χρήματα σε μπαρ με γυναίκες, όπου ενίοτε γίνονταν και στριπ-σόου, στο καζίνο και στο ποτό.

Ο εφοριακός (ιδιαίτερα γνωστός στην κοινωνία της πόλης) από τη μια πλευρά φρόντιζε να ξοδεύει αριστερά και δεξιά αλόγιστα ποσά και από την άλλη (όπως λένε οι καταγγελίες) ζητούσε δανεικά για να τη «βγάλει», μέχρι βέβαια να ξανακλέψει και να συνεχίσει τη μεγάλη ζωή.

Χαρακτηριστικό είναι ότι μέχρι στιγμής από την έρευνα που πραγματοποιείται έχουν βρεθεί στην κατοχή του δύο πολυτελή αυτοκίνητα και εξοπλισμός για την άρτια λειτουργία ενός λογιστικού γραφείου καθώς, όπως αναφέρουν πηγές από την Πάτρα, εκτελούσε και χρέη λογιστή για μεγάλες υποθέσεις και εταιρείες.

Η ανικανότητα, όμως, του ελληνικού κράτους αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά καθώς σε αυτόν τον άνθρωπο δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και δεν του έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα παρά το γεγονός ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας έχει ενημερωθεί για τη δράση του εγγράφως από τις 11 Μαΐου, ενώ ο ίδιος ο υπάλληλος, είναι άφαντος από την υπηρεσία του από τις 12 του μηνός.

Πηγή: dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...