Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Δικαιώθηκε ο Ηλυσιακός, υποβιβάζεται η ΑΕΚ

Το ΑΣΕΑΔ δέχθηκε την προσφυγή του Ηλυσιακού ακυρώνοντας την απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ
με αποτέλεσμα η ομάδα των Ιλισίων να παραμείνει στην Α1 και να υποβιβαστεί η ΑΕΚ.
Το ΑΣΕΑΔ δέχθηκε την προσφυγή του Ηλυσιακού ακυρώνοντας την απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ με αποτέλεσμα η ομάδα των Ιλισίων να παραμείνει στην Α1 και να υποβιβαστεί η ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του: " Το Α.Σ.Ε.Α.Δ., με την υπ’ αρ. 66/20-6-2011 απόφασή του, δέχεται την προσφυγή της Α.Ο. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Κ.Α.Ε. καθώς και τις πρόσθετες υπέρ αυτής παρεμβάσεις. Απορρίπτει την υπέρ του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. πρόσθετη παρέμβαση της Α.Ε.Κ. Κ.Α.Ε. Ακυρώνει την υπ’ αρ. 52/28-4-2011 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.Κ.Ε. Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου στην προσφεύγουσα Κ.Α.Ε.  ".
Η απόφαση 52/28-4-2011 την οποία ακύρωσε ο ΑΣΕΑΔ ανέφερε: "Αποβάλλεται η Α.Ο. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΚΑΕ από το Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΕΣΑΚΕ Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (διατάξεις του άρθρου 69 του νόμου 2725/1999 παρ. 8, 9 και 12, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 17 του νόμου 3057/2002)".

Η ομάδα όμως των Ιλισίων έκανε προσφυγή στον ΑΣΕΑΔ ζητώντας να ακυρωθεί αυτή η απόφαση και δικαιώθηκε.

Με βάση αυτή την εξέλιξη ο Ηλυσιακός θα βρίσκεται στην Α1 και τη νέα περίοδο, ενώ η ΑΕΚ υποβιβάζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α2.

Αίτηση ανάκλησης από ΑΕΚ


Μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ Μπάμπης Καραμανλής υποστήριξε ότι εντός της ημέρας οι δικηγόροι της ΑΕΚ θα καταθέσουν αίτηση ανάκλησης της απόφασης του ΑΣΕΑΔ.

"Περιμένουμε την επικύρωση της βαθμολογίας"


Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ηλυσιακός, Ανδρέας Παπαντωνίου, μίλησε στο Sentra FM 103.3.

«Δεν ξέρω νομικά ούτε μπορώ να μπω στις σκέψεις αυτών των ανθρώπων στο ΑΣΕΑΔ, αλλά όπως είχα πει εξ αρχής δεν είναι δυνατό ο αθλητικός δικαστής να φθάνει στην απόφαση αυτή με χαρτιά και δημοσιεύματα του παρελθόντος.

Εγώ ήρθα στον Ηλυσιακό στην αρχή της σεζόν και δεν υπήρχε πουθενά κανένας Δελημπαλταδάκης. Καταφέραμε να σωθούμε έχοντας το μικρότερο μπάτζετ όλης της κατηγορίας, με νεαρά παιδιά, θα ήταν πραγματικά αμαρτία αυτή η νεανική ομάδα, που έχει μέλλον, να μη δικαιωθεί.

Περιμένουμε, τώρα, την επικύρωση της βαθμολογίας. Βέβαια, έτσι όπως έχει καταντήσει η χώρα μας, όλα τα περιμένουμε. Εδώ βρεθήκαμε να χρεοκοπούμε!.

Στην αρχή είχα μιλήσει πολύ πικρά για τον αθλητικό δικαστή. Πλέον, δεν θέλω να μιλήσω άλλο. Εμείς μεγαλώσαμε με την ΑΕΚ, ήμασταν πιτσιρικάδες τότε που πήρε το Ευρωπαϊκό στο Καλλιμάρμαρο, οι άνθρωποί της έκαναν τη δουλειά τους, κι εγώ το ίδιο θα έκανα, αλλά έπρεπε να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Οσον αφορά το μέλλον του Ηλυσιακού:  «Θα ξεκινήσουμε σιγά σιγά τον προγραμματισμό μας. Ο Ηλυσιακός είναι μια ομάδα που έχει 400 παιδιά στις ακαδημίες της. Το βάρος πρέπει πλέον να στραφεί στα τμήματα υποδομής, εκεί είναι το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, ειδικά έτσι όπως είναι η κατάσταση τα τελευταία χρόνια».
sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...