Για σήμερα πρωτείνουμε
Υλικά
• 1 πακέτο λαζάνια
• μισό κιλό κιμά κοτόπουλου
• 2 κ.σ. ελαιόλαδο
• 1 κ.σ. ψιλοκομμένα φύλλα σέλινου
• 1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο
• 3 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
• 400 γρ. ντοματάκια
• αλάτι
• πιπέρι
• λίγο κασέρι ή όποιο τυρί προτιμάμε
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το ελαιόλαδο με το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τον κιμά. Ανακατεύουμε συνεχώς. Ρίχνουμε το σέλινο και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε για 3 λεπτά. Προσθέτουμε τα ντοματάκια και σιγοβράζουμε για 10 περίπου λεπτά.
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα λαζάνια για 10 λεπτά.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε πυρίμαχο σκεύος, ελαφρώς λαδωμένο βάζουμε μια στρώση λαζάνια, το μισό κιμά, άλλη μια στρώση λαζάνια και τον υπόλοιπο κιμά. Πασπαλίζουμε με το τυρί μας. Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά.
Υλικά
• 1 πακέτο λαζάνια
• μισό κιλό κιμά κοτόπουλου
• 2 κ.σ. ελαιόλαδο
• 1 κ.σ. ψιλοκομμένα φύλλα σέλινου
• 1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο
• 3 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
• 400 γρ. ντοματάκια
• αλάτι
• πιπέρι
• λίγο κασέρι ή όποιο τυρί προτιμάμε
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το ελαιόλαδο με το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τον κιμά. Ανακατεύουμε συνεχώς. Ρίχνουμε το σέλινο και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε για 3 λεπτά. Προσθέτουμε τα ντοματάκια και σιγοβράζουμε για 10 περίπου λεπτά.
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα λαζάνια για 10 λεπτά.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε πυρίμαχο σκεύος, ελαφρώς λαδωμένο βάζουμε μια στρώση λαζάνια, το μισό κιμά, άλλη μια στρώση λαζάνια και τον υπόλοιπο κιμά. Πασπαλίζουμε με το τυρί μας. Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου