Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Νέα… παράνομα



 Λυγιά Βαρθολομιού
Άγνωστοι, προχθές τα ξημερώματα άρπαξαν δύο πρόβατα, αξίας 300 ευρώ, από ποιμνιοστάσιο στην περιοχή «Παλιάμπελα» της Λυγιάς Βαρθολομιού.
Πύργος
Από ανασφάλιστο παράθυρο, μπήκαν διαρρήκτες, προχθές το πρωί σε μονοκατοικία στον Πύργο. Η διάρρηξη έγινε μεταξύ των ωρών 8.00 και 10.00. Οι άγνωστοι δράστες άρπαξαν το ποσό των 3.000 ευρώ. Η ιδιοκτήτρια, εκείνη την ώρα απουσίαζε από το σπίτι.
Παλούκι
Μέρα μεσημέρι, άδειασαν ολόκληρη δεξαμενή γεμάτη πετρέλαιο από σπίτι άγνωστοι, προχθές, στο Παλούκι. Οι δράστες έκλεψαν 1000 λίτρα πετρέλαιο και πιθανότατα είχαν πάει με βυτιοφόρο.
Πύργος
Έξι μπαταρίες από τρία διαφορετικά οχήματα, συνολικής αξίας 1000 ευρώ, έκλεψαν άγνωστοι το τριήμερο που πέρασε από εργοτάξιο εταιρείας οικοδομικών υλικών στη Συντριάδα.
Γραίκα
Άγνωστοι, στο Γραίκα Ηλείας, δεν άφησαν τίποτα σε αποθήκη. Αφού έσπασαν την ξύλινη πόρτα, πήραν μεγάλα χάλκινα καζάνια, ένα αλυσοπρίονο και τρία παλαιά παράθυρα αλουμινίου, συνολικής αξίας 4000 ευρώ.
Λουτρά Κυλλήνης
ΙΧ που ήταν σταθμευμένο στα Λουτρά Κυλλήνης, διέρρηξαν άγνωστοι. Από το πορτμπαγκάζ, πήραν 60 ευρώ, πιστωτικές κάρτες, διάφορα μικροαντικείμενα και κάρτες ασφαλείας υγείας.
iliapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...