Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Πωλείται σε Αμερικανούς ο μπασκετικός Παναθηναϊκός

Τέλος εποχής για τον Παναθηναϊκό.
Η πιο επιτυχημένη ομάδα μπάσκετ στην Ευρώπη τις τελευταίες δεκαετίες αλλάζει χέρια, με τους αδερφούς Γιαννακόπουλους να κάνουν πράξη όσα έλεγαν και να ψάχνουν αγοραστή. Ο γιος του Παύλου Γιαννακόπουλου, Δημήτρης, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και διαπραγματεύεται με τον «βασιλιά» των αγοραπωλησιών ομάδων, Σαλβατόρε Γκαλατιότο.
"Ναι, είχα συζήτηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ήταν εδώ και μιλήσαμε για την ομάδα του Παναθηναϊκού, είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση, αλλά το τι είπαμε αφορά εμάς τους δύο. Εφόσον ο κύριος Γιαννακόπουλος επιλέξει να σας πει κάτι παραπάνω, έχει καλώς", επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα prasinanea.gr ο Ιταλοαμερικανός επιχειρηματίας.

Ο 60χρονος Σικελός θα ψάξει αγοραστή στην Αμερική, με τα πρώτα ονόματα που ακούγονται να είναι εκείνα ιδιοκτητών μεγάλων ομάδων του ΝΒΑ. Άλλωστε, ο Γκαλατιότο είναι ο κορυφαίος στο επάγγελμά του. Σπουδαίες ομάδες του μπέιζμπολ (Γιάνκις, Καμπς, Μετς, Ντέβιλς, Τζάιαντς), του μπάσκετ (Μπόμπκατς, Σανς) και του αμερικάνικου ποδοσφαίρου (Ρέντσκινς, Τζάιαντς) πέρασαν από τα χέρια του για να πωληθούν. Αυτός ήταν άλλωστε που έφερε τους Γκλέιζερ στην Ευρώπη και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Φυσικά ένας Αμερικανός ιδιοκτήτης, ο πρώτος σε ευρωπαϊκή ομάδα μπάσκετ, θα άλλαζε τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό. Ήδη οι φίλοι του συλλόγου κάνουν όνειρα για απόκτηση μεγάλων αστέρων του ΝΒΑ...
e-net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...