Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Χιλιάρα με το… καλημέρα!


Χιλιάρα με το… καλημέρα!Αρκετά αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που έστειλαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στη διοίκηση της ομάδας μέσω των καρτών διαρκείας σήμερα, την πρώτη ημέρα διάθεσής τους.


Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ο αριθμός των καρτών που «έφυγε» στην πρώτη –κιόλας- ημέρα ξεπέρασε τα 1.000.

Φυσικά, η ανταπόκριση αυτή των «ερυθρόλευκων» οπαδών, οι οποίοι βρέθηκαν από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 17.00 στα γραφεία του γηπέδου Καραϊσκάκη, έδωσε κάθε λόγο στους διοικούντες να έχουν πλατιά χαμόγελα.

Και αυτό γιατί βλέπουν ότι οι οπαδοί είναι στο πλευρό της διοίκησης και της ομάδας, στην αρχή της διάθεσής τους, πριν καλά-καλά γίνουν προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Εάν υπολογίσουμε και τα 10.500 εισιτήρια διαρκείας που έχουν φύγει από το διάστημα των ανανεώσεων, τότε, ο αριθμός των 11.500 καρτών που έχουν βρει κάτοχο, δίνει μεγάλη ικανοποίηση στους διοικούντες, οι οποίοι δεν αποκλείεται να αναγκαστούν να δώσουν κι άλλες θύρες, αυξάνοντας τον αριθμό των εισιτηρίων που θα διατεθούν στους οπαδούς.

Η διάθεση θα συνεχιστεί κανονικά τις επόμενες ημέρες από τα γραφεία του Καραϊσκάκη από τις 10.00 το πρωί.
supersport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...