Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Μπέος-Μαρινάκης για το ντέρμπι


Νέος διάλογος δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Sportday», στην οποία συνομιλούν οι Αχιλλέας Μπέος και Βαγγέλης Μαρινάκης...


Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ- ΩΡΑ: 25/2/2011 20:14:52
Από: Αχιλλέας
Προς: Βαγγέλης Μαρινάκης
Συνομιλία με Βαγγέλη. Ο Αχιλλέας τον ρωτάει αν γνωρίζει ότι ο Γιαννακόπουλος έχει στείλει σε όλους τους παίχτες (στους αρχηγούς των ομάδων) ένα χαρτί να το υπογράψουνε να κάνουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα επεισόδια που έγιναν στο Καραϊσκάκη να αναβάλλουν την αγωνιστική. Ο Βαγγέλης δεν γνωρίζει τίποτα και του λέει ότι θα το κοιτάξει.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ-ΩΡΑ: 25/2/2011 20:33:20
Από: Βαγγέλης Μαρινάκης
Προς: Αχιλλέας
Συνομιλία με Βαγγέλη. Ενημερώνει τον Αχιλλέα ότι τον πήρε τηλέφωνο ο Μώραλης και του είπε ότι έχουν αγοράσει οι παναθηναϊκοί εισιτήρια και θα πάνε στο γήπεδο να κάνουν φασαρία για να τιμωρηθεί ο Πανιώνιος και να γίνει χαμός. Πρέπει να μιλήσουν με τους πάνθηρες για να βγάλουν αυτοί καμία ανακοίνωση για να μην γίνει κάποιο μπέρδεμα. Ο Βαγγέλης είναι μαζί με τον Βεντούρη και θα ενημερώσει και αυτόν. Ακόμα ο Αχιλλέας ρωτάει τον Βαγγέλη αν έχει αύριο ραντεβού με τον Σοφοκλή. Ο Βαγγέλης του λέει ότι έχει αλλά να μην μαθευτεί και θα του πει και για το θέμα του Αχιλλέα.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ-ΩΡΑ 25/02/2011 20:37:53
Από: Αχιλλέας
Προς: Τάσος
Συνομιλία με Τάσο ο οποίος έχει γενέθλια και είναι στη φάρμα. Ο Αχιλλέας ρωτάει τι κάνει ο Αλέκος. Ο Τάσος του λέει ότι δεν τον βλέπει γιατί έχει ξεκινήσει δουλειές στη Ζάμπια. Ο Αχιλλέας τον ρωτάει αν είναι χοντρή δουλειά με λαθραία. Ο Τάσος του απαντάει: «ότι αυτοί πάνε για τα άλλα και ότι αυτό είναι μπροστινό». Τέλος ο Τάσος του λέει ότι 20 Μαρτίου θα είναι Ελλάδα και θα τα πούνε από κοντά.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ-ΩΡΑ: 25/2/2011 21/37/06
Από: -
Προς: Αχιλλέας
Συνομιλία με Γιώργο ο οποίος πηγαίνει στο ξενοδοχείο. Βρίσκεται με τον Λυράκη και δίνει το τηλέφωνο να μιλήσει με τον Αχιλλέα. Ο Λυράκης του δίνει συγχαρητήρια που «ξεβράκωσε» έναν απατεώνα αυτήν την εβδομάδα αλλά δεν θα πει το όνομά του.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ-ΩΡΑ: 25/2/2011 22:10:41
Από: Αχιλλέας
Προς: Αποστόλης
Συνομιλία με Αποστόλη. Τον ενημερώνει ότι την Τρίτη το πρωί θα πάει στην Αθήνα στην ΕΠΟ και θα κάνει ένα meeting με τον κύριο Δημητρίου και θα πάει να σημειώσει τις εκκρεμότητες. Θέλει να τα ετοιμάσουν όλα σε δέκα ημέρες και να μην λείπει τίποτα.


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ-ΩΡΑ: 26/2/2011 10:28:12
Από: Αχιλλέας
Προς: Ανδρέας
Συνομιλία με Ανδρέα. Ο Αχιλλέας θέλει να πάρει μία από τις επιστολές και να τις στείλει στον αστυνομικό διευθυντή Περιστερίου, στην ΓΑΔΑ στον κύριο Οικονόμου, στον αθλητικό εισαγγελέα και να στείλει ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι θα υπάρχει εχθρική ατμόσφαιρα. Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο και την Δευτέρα το πρωί να την στείλει.

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...