Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ληστεία με τη μέθοδο του ριφιφί στο Βόλο


Ληστεία με τη μέθοδο του ριφιφί στο ΒόλοΟι άγνωστοι άρπαξαν 30.000 ευρώ

Με τη μέθοδο του ριφιφί άγνωστοι κατάφεραν να διαρρήξουν χρηματοκιβώτιο και να αφαιρέσουν το ποσό των 30.000 ευρώ.
Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου, καταγγέλθηκε όμως στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας χθες το μεσημέρι.

Θύμα ένας 85χρονος συνταξιούχος εργολάβος, ο οποίος διατηρούσε γραφείο σε κεντρικό σημείο του Βόλου, στην οδό Ιάσονος και Κουταρέλια. Το γραφείο, όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία, χρησιμοποιείται από τον 85χρονο κυρίως ως στέκι συγκέντρωσης φίλων και όχι ως επαγγελματικός χώρος.

Στο τέλος της περασμένης εβδομάδας άγνωστα άτομα εμφανίστηκαν στον ιδιοκτήτη του ξενοίκιαστου ακινήτου, που εφάπτεται με το γραφείο – στέκι του 85χρονου και ζήτησαν να το νοικιάσουν. Έδωσαν μάλιστα στον ιδιοκτήτη του καταστήματος προκαταβολή και εκείνος τους παρέδωσε τα κλειδιά.

Έτσι στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου εισήλθαν από το κατάστημα που νοίκιασαν και άνοιξαν μία τρύπα στη μεσοτοιχία που χωρίζει τα δύο καταστήματα.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...