Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ζήτησε… Κακά ο Μαρινάκης!


http://www.katimagiko.gr/sites/default/files/imagecache/edarticle_content/article/2011_06/kaka_21611.jpg
Παίκτη που θα… γκρεμίσει το αεροδρόμιο θέλει να φέρει στον Θρύλο ο Βαγγέλης Μαρινάκης…

και έχει δώσει στους στενούς του συνεργάτες την εντολή να βρεθεί ο κατάλληλος «που θα αποτελέσει τη δική μας βόμβα, ένας στο στυλ του Κακά»!

Φρανσίκο Χαβίτο, Φράνκο Κοστάντσο, Ιβάν Μαρκάνο, κατά πάσα πιθανότητα Λιούμπομιρ Φέισα και Κάρλος Σάντσες, ένας επιθετικός αν φύγει ο Πάντελιτς, ένας εξτρέμ αν φύγει ο Ρόμενταλ (σ.σ. Πέταρ Γκρίμπιτς), ένας αναπληρωματικός τερματοφύλακας (σ.σ. Ελευθερόπουλος;) και πιθανώς ένας-δύο νεαροί και εξελίξιμοι Έλληνες. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα όσον αφορά στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Θρύλου για αυτό το καλοκαίρι.
 
Καθόλου άσχημα δηλαδή για μια ομάδα που έχει έτοιμο έναν ήδη πανίσχυρο «κορμό». Ωστόσο, απομένει ένα ακόμη ερωτηματικό: ο παίκτης που θα αγωνίζεται στη θέση του Αριέλ Ιμπαγάσα και επί της ουσίας θα αποτελέσει τον «πλέι μέικερ» του Θρύλου.

Για τη νευραλγική αυτή θέση λοιπόν, πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να τινάξει για ακόμη ένα καλοκαίρι τη μπάνκα στον αέρα και αντίστοιχα να… ξαναγεμίσει το αεροδρόμιο Ιούλιο μήνα! Αυτό που σιγοψιθυρίζεται εδώ και καιρό από κύκλους της ΠΑΕ, ότι δηλαδή ο Ολυμπιακός «ψάχνεται» πολύ έντονα για ένα μεταγραφικό «μπαμ» όσον αφορά στο «δεκάρι» της ομάδας, φαίνεται πως τελικά είναι και η πρόθεση του ίδιου του προέδρου.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του «Πρωταθλητή», ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού θέλει να φέρει στον Πειραιά έναν παίκτη που θα «ζωγραφίζει» κάθε Κυριακή στο Καραϊσκάκη, ούτως ώστε να κάνει έτσι ένα «δώρο» στον κόσμο της ομάδας αλλά και στον Ερνέστο Βαλβέρδε. Όχι δηλαδή ότι δεν είναι ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα κινήσεις, αλλά ως γνωστός… τρελός με την ομάδα, ο πρόεδρος λειτουργεί σε αυτή την περίπτωση με το συναίσθημα του οπαδού.

Από τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει διαθέσιμη μια θέση στο ρόστερ για ένα ακόμη «δεκάρι», με δεδομένο ότι ο Ιμπαγάσα είναι ήδη στα 35 του, ο Μαρινάκης θέλει να «κλείσει» τις κινήσεις του καλοκαιριού με έναν άκρως εντυπωσιακό τρόπο.
 
«Θέλω αν είναι δυνατόν πριν από την έναρξη της προετοιμασίας να έχουμε φέρει στον Ολυμπιακό έναν ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει τη μεταγραφική μας βόμβα.
 
Έναν στο στυλ του Κακά», φέρεται να έχει μεταφέρει στους άμεσους συνεργάτες του, οι οποίοι ήδη έχουν… ξαμολήσει λυτούς και δεμένους για να βρουν έναν παίκτη που θα έχει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Βραζιλιάνου, χωρίς φυσικά εννοείται να είναι αναγκαστικά… αντίστοιχης κλάσης!

Μια υποσημείωση που πιθανώς είναι απαραίτητη για όσους ήδη… ονειρεύονται τον ίδιο τον Κακά: η Ρεάλ ζήτησε 40 εκ. ευρώ για να τον παραχωρήσει στην Ίντερ. Και αυτόν μάλλον δεν μπορεί δυστυχώς να τον αποκτήσει ως δανεικό ο Θρύλος…

24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...