Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Συνελήφθη ο Μπέος για στημένους αγώνες


http://news247.gr/ellada/eglima/article1112201.ece/BINARY/original/beos.jpgΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται, έρευνα του τμήματος δίωξης οργανωμένου εγκλήματος, με εισαγγελική εποπτεία, για στημένους αγώνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Συνελήφθησαν 8 παράγοντες και ένας προπονητής. Έχουν γίνει και 11 προσαγωγές
Σε εννιά συλλήψεις και 11 προσαγωγές ανθρώπων του ποδοσφαίρου προχώρησε η ΕΛΑΣ το απόγευμα της Τετάρτης. Ανάμεσά τους ο Αχιλλέας Μπέος, μάνατζερ και άλλοι μεγαλοπαράγοντες του χώρου.
Ο ίδιος ο δικηγόρος του Μπέου παραδέχθηκε πως ο πελάτης του συνελήφθη. Μία από τις συλλήψεις έχει γίνει στη Θεσσαλονίκη.
Οι υπόλοιποι 8 συλληφθέντες είναι οι: Σταύρος.Ψωμιάδης, πρόεδρος της ΠΑΕ Καβάλας, Γιώργος Τσακογιάννης, μεγαλομέτοχος στην ομάδα της Ηλιούπολης, Ζαββαδίας Δημήτρης, πρώην ποδοσφαιριστής, Αθανάσιος Ντότσης μάνατζερ, Νικος  Χάλκος, παράγοντας Ηλιούπολης, Νίκος Παντέλης, προπονητής, Βασίλης Καραγκούλιας, bookmaker και Ανδρέας Δημόπουλος, επίσης bookmaker.
Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των 11 προσαχθέντων είναι και γιος σημαντικού παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού.
Αρχικά προσήχθησαν πέντε άτομα, στη συνέχεια όμως οι πέντε έγιναν εννέα και τελικά συνελήφθησαν και οι εννέα. Ακολούθησαν στη συνέχεια άλλες 11 προσαγωγές.

 Σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσουν κι άλλες προσαγωγές σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, στην λίστα των υπό προσαγωγή ατόμων, υπάρχουν και ποδοσφαιριστές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα γίνεται από την Ασφάλεια, παρουσία εισαγγελέα και είχε ξεκινήσει πολλές ημέρες πριν.
Οι εισαγγελείς ψάχνουν στο χώρο του οικονομικού εγκλήματος, στο πλαίσιο της πολυεπίπεδης προκαταρκτικής εξέτασης για 41 "ύποπτα" παιχνίδια με βάση κυρίως τη λίστα της ΟΥΕΦΑ.
Η ΕΛΑΣ αναζητά συγκεκριμένους χώρους όπου παίζονταν παράνομα στοιχήματα αλλά και στήνονταν κυνομαχίες.
 ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...