Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες


Αναρτήθηκαν οι βαθμολογίεςΑναρτήθηκαν σε όλα τα Λύκεια της χώρας οι βαθμολογίες των υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν τις βαθμολογίες και στην ιστοσελίδα του υπουργείου. Αργότερα σήμερα θα ανακοινωθούν τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογικών επιδόσεων.

Από τη μια το μεσημέρι οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων μπορούν να βρουν τη βαθμολογία τους σε όλα τα Λύκεια της χώρας αλλά και στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr , πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο τους σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Σύντομα εν τω μεταξύ, όπως ενημέρωσε το υπουργείο Παιδείας, ολοκληρώνονται από τη μηχανογραφική του υπηρεσία οι διαδικασίες επεξεργασίας των προφορικών και των γραπτών βαθμών για τον υπολογισμό του γενικού βαθμού πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση όλων όσων έλαβαν μέρος στις φετινές εξετάσεις και οι σχετικές καταστάσεις θα αποσταλούν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να προωθηθούν στα Γενικά Λύκεια αρμοδιότητάς τους, προκειμένου να εκδοθούν οι σχετικές Βεβαιώσεις Πρόσβασης. Επίσης αναμένεται να εκδοθούν τα αποτελέσματα απόλυσης σε όλα τα Γενικά Λύκεια.

Τα βαθμολογικά στοιχεία των υποψηφίων αναμένεται να δείξουν αισθητή πτώση των βάσεων σε περιζήτητες σχολές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, έως και εντυπωσιακή πτώση στα περιφερειακά τμήματα της χώρας.

Έτσι οι υψηλόβαθμες σχολές του 2ου και του 4ου επιστημονικού πεδίου, δηλαδή οι Φυσικομαθηματικές σχολές, η Πληροφορική και οι Πολυτεχνικές, αναμένεται να έχουν χαμηλότερη βάση εισαγωγής.

Πτώση αναμένεται να έχουν και οι σχολές του 3ου επιστημονικού πεδίου, δηλαδή οι Ιατρικές, Οδοντιατρικές και Φαρμακευτικές σχολές, καθώς και οι Παιδαγωγικές και Νομικές του 1ου επιστημονικού πεδίου.
ethnos

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ