Και οι στρατιωτικοί με τους Αγανακτισμένους



Συγκέντρωση και πορεία προγραμματίζουν για την Πέμπτη, οι αξιωματικοί των...

Ενόπλων Δυνάμεων, που προστίθενται – με τον τρόπο τους – στους »Αγανακτισμένους», την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011.

Ο Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΥΣΜΕΔ), συγκεκριμένα, με μια ανακοίνωση που κρατά τους τύπους και αποφεύγει »συνδικαλιστικές» εκφράσεις για ευνοήτους λόγους καλεί τα μέλη και τους «εν ενεργεία» και «εν αποστρατεία» φίλους του, με τις οικογένειές τους,» σε συνάντηση γνωριμίας, συζήτηση και περίπατο κάτω από τον περήφανο, ηλιόλουστο και καταγάλανο ουρανό της Αθήνας, την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011.

Ως τόπος συνάντησης ορίζεται η έξοδος του σταθμού μετρό, στην «Ακρόπολη» και ώρα συνάντησης το διάστημα από 15.30΄ έως 17.00΄, αμέσως μετά τη λήξη των εργάσιμου ωραρίου. Ο περίπατος καθορίζεται ως εξής:

Έξοδος μετρό «ΑΚΡΟΠΟΛΗ», κατεύθυνση προς τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Στήλες Ολυμπίου Διός, Σύνταγμα, Πανεπιστημίου και πλατεία Κολοκοτρώνη». Και συνεχίζει:

»Καθόλη τη διάρκεια του περιπάτου θα μας δοθεί η δυνατότητα να γνωριστούμε καλύτερα, να συζητήσουμε μεταξύ μας και μόνο, χωρίς δηλώσεις σε τρίτους, να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν τις οικογένειές μας και να συσφίξουμε περαιτέρω τις σχέσεις μας, ως περήφανοι Έλληνες στρατιωτικοί» γράφει η ανακοίνωση .

prionokordela.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ