Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Το τρόπαιο είναι ο... Ζήσης


Την ερυθρόλευκη φάνελα του Ολυμπιακού ή την πράσινη του Παναθηναϊκού θα φορέσει ο Νίκος Ζήσης τη νέα αγωνιστική χρονιά;
Την ερυθρόλευκη φάνελα του Ολυμπιακού ή την πράσινη του Παναθηναϊκού θα φορέσει ο Νίκος Ζήσης τη νέα αγωνιστική χρονιά; (φωτογραφία: INTIMEsports)    Η περσινή «πέτρα του σκανδάλου» ήταν ο Βασίλης Σπανούλης, φέτος, ενδέχεται να είναι ο κολλητός του φίλος, Νίκος Ζήσης!
Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί στον Παναθηναϊκό και πριν προλάβουν να συνέλθουν στον Ολυμπιακό, ο διεθνής γκαρντ ετοιμάζεται να μπει στο επίκεντρο του φετινού καλοκαιριού...

Ο Ζήσης είναι από τα πιο «hot» ονόματα στην αγορά, είναι Ελληνας, όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του, έχει την απαιτούμενη εμπειρία για αυτό το επίπεδο και τέτοιες περιπτώσεις σπανίζουν την σήμερον ημέρα. Ετσι, οι δύο «αιώνιοι» ακονίζουν τα μαχαίρια τους και δεν αποκλείεται σε λίγες ημέρες να ξεκινήσουν το... ντέρμπι για την απόκτησή του...


Τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι τα εξής: Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που έχει κινηθεί περισσότερο σοβαρά, έχει εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον και στην ουσία περιμένει να ολοκληρωθεί το ιταλικό πρωτάθλημα για να μπει στην ουσία του θέματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το ισχυρό χαρτί που λέγεται «Σπανούλης», του προσφέρουν χρόνο συμμετοχής, με δεδομένη μάλιστα την αποχώρηση του Παπαλουκά. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός κρατάει «κλειστά τα χαρτιά του», είχε εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον μεσούσης της περιόδου, όταν ήθελε να καλύψει το κενό στα γκαρντ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχει κάνει σοβαρή κίνηση.

Μέσω τρίτων ανθρώπων έχει εκφράσει ένα απλό «ενδιαφέρομαι», αλλά δεν πρόκειται να κινηθεί σοβαρά, αν δεν ολοκληρώσει τις συζητήσεις στο θέμα των ανανεώσεων. Πρόθεση των πρωταθλητών είναι να κλείσουν μέσα στην εβδομάδα τα ζητήματα των Φώτση, Τσαρτσαρή και Περπέρογλου.

Οι επαφές με τον εκπρόσωπο των τριών παικτών ενδέχεται να ξεκινήσουν ακόμη και σήμερα και το κλίμα είναι θετικό.

Ακόμη και στην περίπτωση του Φώτση, ο οποίος είναι και η πλέον δύσκολη υπόθεση, αναμένεται να υπάρξει αίσιο τέλος, εφόσον οι «πράσινοι» προτείνουν τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ανάλογες με τις φετινές. Οσον αφορά τους άλλους δύο διεθνείς, φέρονται έτοιμοι να αποδεχτούν πρόταση με μειωμένες αποδοχές προκειμένου να παραμείνουν στην ομάδα για δύο (Τσαρτσαρής) και τρία (Περπέρογλου) χρόνια.
ethnospor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...