Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Προβλημάτισε ο Ολυμπιακός και έμεινε στο "Χ" με τη Ζούλτε


Οι ερυθρόλευκοι δεν ήταν καλοί στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας που έδωσαν στο Βέλγιο κόντρα στη Ζούλτε Βάρεγκεμ. Ο Τζιμπούρ το γκολ του Ολυμπιακού που ανέβασε την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Βαλβέρδε σίγουρα περίμενε περισσότερα πράγματα από τους παίκτες που χρησιμοποίησε, ειδικά στο πρώτο μέρος, αλλά δεν τα είδε. Ο Ολυμπιακός δεν είχε κυκλοφορία μπάλας, δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες κόντρα στη Ζούλτε που είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο.

Στο πρώτο μέρος ο άξονας των ερυθρόλευκων δεν λειτούργησε καθόλου με τους Μοντέστο και Σουμπίνιο, ενώ η συνεργασία Μιραλάς, Πάντελιτς στην επίθεση ήταν και πάλι προβληματική.

Η Ζούλτε προηγήθηκε με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρεβάλ στο 25' ενώ έχασε και μεγάλη ευκαιρία μετά από λάθος του Μέλμπεργκ.

Στο δεύτερο μέρος ο Βαλβέρδε χρησιμοποίησε διαφορετική ενδεκάδα και αν μη τι άλλο ο Ολυμπιακός είχε περισσότερη κίνηση χωρίς πάντως σπουδαία πράγματα.

Στο 82΄Ο Κάταϊ έχασε μεγάλη ευκαιρία ενώ 3 λεπτά αργότερα ο Τζιμπούρ μπήκε στην πορεία της μπάλας μετά το σουτ του Γκρίμποτς και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δασκαλάκης, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Βαλεριάνος, Μοντέστο, Σουμπίνιο, Χαβίτο, Φετφατζίδης, Μιραλάς, Πάντελιτς.

Β' ημίχρονο: Κοστάντσο, Μανιάτης, Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ, Ριέρα, Γκρμπιτς, Παπάζογλου, Χολέμπας, Κάταϊ, Μαρκάνο, Ουρτάδο.

ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ:
Μποσού, Κολπαέ, Ντεφό, Μαρέβαλ, Χάμαλαϊνεν, Τραϊκόφσκι, Μιλούνοβιτς, Μάτον, Νέσενς, Νταχελέ, Ντελαπλάς.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...