Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Προσωρινή ανακωχή από τους ταξιτζήδες

ANAKOXI_TAJI_2Ανακωχή κάνουν, προς το παρόν, οι ιδιοκτήτες ταξί, ως προς τους αποκλεισμούς των τουριστικών χώρων, λιμανιών και αεροδρομίων.

Σύμφωνα με την απόφαση της γενικής τους συνέλευσης, οι απεργιακές τους κινητοποιήσεις συνεχίζονται και θα κορυφωθούν την Τρίτη το μεσημέρι, οπότε και θα συγκεντρωθούν έξω από τα γραφεία τους στην οδό Μάρνη.
Στη συνέχεια, μαζί με τις οικογένειές τους αλλά και με συναδέλφους τους από την περιφέρεια θα κάνουν πορεία έξω από την Βουλή, την ώρα που ο Γιάννης Ραγκούσης θα ενημερώνει την Κοινοβουλευτική Ομάδα για το άνοιγμα του επαγγέλματός τους. Σύμφωνα με τους απεργούς, αν δεν βρεθεί λύση, από την Τετάρτη το πρωί ο καθένας μπορεί να πράξει κατά βούληση, ενώ ζητούν επίμονα συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.
Εξάλλου, την παρέμβαση του ανωτάτου εισαγγελικού λειτουργού προκάλεσε έγγραφο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων αλλά και έγγραφο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας που διαμαρτύρονταν για τον αποκλεισμό των λιμανιών και αεροδρομίων αντίστοιχα. Ο κ. Τέντες ζήτησε από τους εισαγγελείς να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μη διαπράττεται το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών. Εφόσον διαπιστώνεται η διάπραξή του, ζητείται ο άμεσος σχηματισμός δικογραφιών σε βάρος των ιδιοκτητών ταξί.
Παράλληλα, έξι δικογραφίες που αφορούν 600 αριθμούς πινακίδων ταξί που συμμετείχαν στο μπλοκάρισμα της εθνικής οδού, της Αττικής Οδού, αλλά και του αεροδρομίου, έχουν σχηματιστεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.
iliapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...