Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Κρυμμένη ηρωίνη σε πακέτα ζάχαρης και ρυζιού


Κρυμμένη ηρωίνη σε πακέτα ζάχαρης και ρυζιούΣυνελήφθησαν δυο αλλοδαποί στο Αίγιο

Συνελήφθησαν στο Αίγιο δύο αλλοδαποί από το Αφγανιστάν, ηλικίας 28 και 19 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη).

Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα σε όχημα που οδηγούσε ο 19χρονος και επέβαινε ως συνοδηγός ο 28χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά 600 γραμμάρια ηρωίνης.

Οι δράστες είχαν κρύψει τις νάιλον συσκευασίες μέσα σε σακούλες, που περιείχαν ρύζι καθώς και σε σφραγισμένα πακέτα ζάχαρης, ώστε να είναι πολύ δύσκολος ο εντοπισμός τους.

Το όχημα με το οποίο οι δράστες μετέφεραν τις ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκε, ενώ παράλληλα κατασχέθηκαν δυο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στη κατοχή τους ως μέσα συνεννόησης για το εμπόριο των ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...