Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Τι συμβαίνει μετά τον Μακούν!


Για νέα... έκπληξη έκανε λόγο ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Ζαν Μακούν ανήκει από το μεσημέρι της Δευτέρας ανήκει και επίσημα στον Ολυμπιακό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι κινήσεις της διοίκησης σταματούν εδώ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης προειδοποίησε ότι οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να περιμένουν και άλλη έκπληξη!

Η ενίσχυση στον άξονα με τον Μακούν δεν σημαίνει ότι πλέον ο Ολυμπιακός δεν θα ασχοληθεί με άλλη περίπτωση αμυντικού μέσου. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάντα στα υπόψη μία περίπτωση παίκτη για την συγκεκριμένη θέση, δηλαδή του Ορμπάιθ ο οποίος είναι εισήγηση του Βαλβέρδε.

Από εκεί και πέρα για την επίθεση, είναι δεδομένο ότι στον Ολυμπιακό αναζητούν παίκτη που θα κάνει την διαφορά. Ο Ιακουίντα και ο Γέλεν είναι στην κορυφή της λίστας, ωστόσο ως ανασταλτικός παράγοντας λειτουργεί το γεγονός ότι έχουν βεβαρημένο ιστορικό τραυματισμών.

Στο θέμα των… αποχωρήσεων, τα δεδομένα έχουν ως εξής. Ο Ουρτάδο ίσως και εντός της ημέρας να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Ντένις Ρόμενταλ που βρέθηκε και την Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ. Με τον Δανό ωστόσο τα πράγματα για την διοίκηση ίσως να μην εξελιχθούν όπως αναμενόταν καθώς πιθανότατα οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να δαπανήσουν περισσότερα χρήματα για να λυθεί το συμβόλαιο του παίκτη.

Όπως έγινε επίσης γνωστό, δύο από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, βρήκαν την νέα ποδοσφαιρική τους στέγη. Ο Βασιλόγιαννης παραχωρήθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο και ο Νικλητσιώτης στην Χέλμοντ Σπορτ της Ολλανδίας.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...