Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

«Μας προβλημάτισε ο Ολυμπιακός»


Ανήσυχος ο προπονητής της Ίντερ

Ο προπονητής της Ίντερ, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, παραδέχτηκε πως η ομάδα του τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Ολυμπιακό στο φιλικό της Γενεύης (2-2), ωστόσο προτίμησε να κρατήσει τα θετικά στοιχεία της Ίντερ. Παράλληλα αναφέρθηκε στην επικείμενη πώληση του Ετό στην Ανζί και προανήγγειλε μεταγραφές.

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, αλλά στο δεύτερο αντιμετωπίσαμε προβλήματα από τον Ολυμπιακό. Κάναμε λάθος και δεχτήκαμε δύο γκολ, με συνέπεια μετά να έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη ανηφόρα. Είμαι ικανοποιημένος με τον τρόπο που αντιδράσαμε στο τέλος. Έχουμε να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα αλλά οι εντυπώσεις είναι θετικές. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά, που δεν είναι και λίγα», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Όσο για την αποχώρηση του Σαμουέλ Ετό και το βαθμό που αποδυναμώνει την Ίντερ, είπε: «Όλοι ξέρουμε την αξία του Ετό, αλλά η ομάδα μπορεί να λειτουργήσει και διαφορετικά. Υπάρχουν και άλλοι καλοί παίκτες στην ομάδα. Περιμένουμε κάποιους τραυματίες και πιθανώς κάποιες προσθήκες. Απομένουν ακόμη δέκα μέρες για να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος».

πηγή: sportfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...