Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Μεγάλη νίκη του Πανιώνιου στο Αγρίνιο

                                     1-0 τον Παναιτωλικό με γκολ του Κούτσι

Με γκολ του νεοαποκτηθέντα Φινλανδού επιθετικού Νιάζι Κούτσι στο 11ο λεπτό, ο Πανιώνιος πέρασε νικηφόρα (1-0) από την έδρα του νεοφώτιστού Παναιτωλικού.
Περίπου 7.000 Αγρινιώτες έδιναν παλμό στο ματς, το πρώτο της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία μετά από 34 χρόνια, όμως τελικά έφυγαν απογοητευμένοι από το γήπεδο.
Στο Αγρίνιο ο αγώνας αντιμετωπιζόταν ως γιορτή. Αυτό το πανηγυρικό κλίμα το χάλασε όμως πολύ γρήγορα ο Κούτσι. Ο διεθνής Φινλανδός φορ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Αναστασιάδη και άνοιξε λογαριασμό στα ελληνικά γήπεδα.

Ο ρυθμός συνέχισε να είναι καλός, οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ, όμως δεν τα κατάφεραν, παρότι είχαν από ένα δοκάρι. Αρχικά ο Παναιτωλικός με την εκτέλεση φάουλ του Θεοδωρίδη (44') και αργότερα ο Πανιώνιος με τον "κεραυνό" του Κουμόρτζι (67').
Ο Πανιώνιος μπορεί να αγωνιζόταν χωρίς δύο βασικά του στελέχη, τον τιμωρημένο Ριέρα και τον τραυματία Εστογιανόφ. Ωστόσο, κέρδισε κατά κράτος το χώρο του κέντρου, με πρωταγωνιστές τους Γουνδουλάκη και Κουμόρτζι, οι οποίοι δεν άφησαν χώρους στους αντιπάλους τους, ενώ με γρήγορες μπαλιές έβγαζαν τον Πανιώνιο στην αντεπίθεση.

Στο 79' ο Παναιτωλικός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Τσότσαλιτς στον Καραμαλίκη. Ο διαιτητής Κύρκος άφησε το ματς να εξελιχθεί και δικαιώνεται από το ριπλέι.

ΣΚΟΡΕΡ: 11' Κούτσι
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύρκος

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Κουτρουμάνος, Άντι (85’ Γκόλιας), Αναστασιάδης, Εντζεγκέλε, Μουμίν (46’ Σιόντης), Ρότσα, Μπουμάλ, Θεοδωρίδης, Καμαρά (46’ Καραμαλίκης), Χαριστέας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Γιόνσον, Όμο, Σιόβας, Τζότσαλιτς, Κουμόρτζι, Γουνδουλάκης (93’ Κολοβός), Σάμαρης (65’ Πετκάκης), Μιλοβάνοβιτς (65’ Αναστασόπουλος), Κούτσι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...