Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Πολυ-μετωπικότητα…

Πολυ-μετωπικότητα…Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για να βγάλουμε μία άκρη! Ο Ανδρέας Βγενόπουλος στη συνέντευξη Τύπου εξαπέλυσε βολές κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη
που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό και πρότεινε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θέτοντας… όρους.

Ο Τζίγκερ τους αποδέχθηκε αλλά προανήγγειλε δικαστική «μάχη» για τα όσα άκουσε. Ο Γιώργος Νίκας μέσω του NovaΣΠΟΡ FM εξέφρασε τις επιφυλάξεις του και ως… κερασάκι στην τούρτα ήρθε η ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην οποία αν κανείς… αφήσει στην άκρη τις σπόντες για τον «Mr MIG» θα διακρίνει στήριξη (!) στο σχέδιο του τελευταίου!

Το www.sport-fm.gr σας παρουσιάζει με χρονική σειρά τα όσα διαδραματίστηκαν στην επιστροφή της… πολύ-μετωπικότητας!

Ολομέτωπη, σκληρή και με βαρύτατους χαρακτηρισμούς επίθεση εξαπέλυσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας σε ξενοδοχείο της Αθήνας με διάρκεια περισσότερες από δύο ώρες. Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Πλήρης αποδοχή των όρων που έθεσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος προκειμένου να γίνει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στον Παναθηναϊκό από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος, μέσω ανακοίνωσής του προανήγγειλε «ξεκαθάρισμα» λογαριασμών διά της δικαστικής οδού για τα όσα του καταλόγισε ο Mr MIG. «Ελπίζω να εκτονώθηκε μοιραζόμενος τα εσώψυχά του» τόνισε ο Τζίγκερ. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Επιφυλακτικός για την πρόταση του Ανδρέα Βγενόπουλου αλλά και για την στάση του Γιάννη Βαρδινογιάννη, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Νίκας. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

Ειρωνική στο πρώτο σκέλος της αλλά με μήνυμα συσπείρωσης στο τέλος της είναι η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τα όσα είπε στην συνέντευξη του, ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Διαβάστε αναλυτικά εδώ την ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
supersport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...