Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Θέλουν «καμίνι» το Καραϊσκάκη


Ως τελικό χαρακτήριζαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής, κατά την επιστροφή τους από την Ρίγα στην Αθήνα,
το επόμενο (7/10) παιχνίδι, στο Καραϊσκάκη, με αντίπαλο την Κροατία.

Μετά την ισοπαλία (1-1) στην Λετονία, η κορυφή του ομίλου πέρασε στα χέρια των Κροατών, οι οποίοι επιβλήθηκαν του Ισραήλ (3-1). Έτσι, το επόμενο παιχνίδι, ανάμεσα στην Εθνική ομάδα της χώρας μας και την αντίστοιχη της Κροατίας, αποκτά χαρακτήρα τελικού, αφού το αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση πρόκριση.
Άπαντες στην αποστολή έλεγαν ότι θέλουν τη στήριξη του κόσμου στο συγκεκριμένο ματς, προκειμένου να μετατραπεί το Καραϊσκάκη σε μια καυτή έδρα, η οποία θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές στην κατάκτηση της πιο σημαντικής νίκης των τελευταίων μηνών.
Με τρίποντο επί της Κροατίας η Εθνική θα θέλει μόλις έναν βαθμό στην Γεωργία (11/10), για να εξασφαλίσει την απευθείας πρόκριση, ως πρώτη του έκτου ομίλου, στην τελική φάση του EURO 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...