Συνάντηση με ψευδώνυμα στην Κυλλήνη

                                                       πηγή:ilialive.gr
Συνάντηση με ψευδώνυμα στην ΚυλλήνηΜάθαμε ότι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Κυλλήνη πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση...
υψηλών προσώπων, οι οποίοι μάλιστα προσπάθησαν ώστε να κρατήσουν κρυφή την παρουσία τους στην περιοχή.
Επρόκειτο για στέλεχος της προηγούμενης κυβέρνησης της Ν.Δ. και τον «τιμονιέρη» μεγάλου εκδοτικού οίκου της Αθήνας, οι οποίοι κατέλυσαν σε παραθαλάσσιο ξενοδοχειακό συγκρότημα συνοδεύοντας έναν Κινέζο επιχειρηματία, τον οποίο ήθελαν να συστήσουν σε Πατρινό επιχειρηματία, ο οποίος προσκλήθηκε για δείπνο στο εν λόγω ξενοδοχείο.
Μάλιστα, οι δύο πρώτοι έδωσαν ψευδώνυμα και ζήτησαν από τους υπευθύνους της επιχείρησης να παραμείνει μυστική η παρουσία τους. Σκοπός της επίσκεψης αυτής, πάντως, δεν ήταν η... αναψυχή αλλά η γνωριμία μεταξύ του τοπικού και του κινέζου επιχειρηματία και η συζήτηση για την επίτευξη συμφωνίας που σχετίζεται με την αγορά λαδιού από το νομό.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πατρινός επιχειρηματίας κλήθηκε να ενταχτεί στο επιχειρηματικό σχέδιο αναλαμβάνοντας υπεύθυνος για την εδώ περιοχή. Ανάλογες συναντήσεις του Κινέζου έχουν κανονιστεί και με επιχειρηματίες άλλων περιοχών της χώρας.
πηγή:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ